Το σπίτι της Μeryl Streep στην California είναι ένα σύγχρονο ρετρό παλάτι

Το σπίτι της Μeryl Streep στην California είναι ένα σύγχρονο ρετρό παλάτι
2019 Invision

Η διάσημη ηθοποιός έχει μια από τα ωραιότερες μονοκατοικίες στην Καλιφόρνια.

H Meryl Streep είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στο Hollywood και μετρά περισσότερα από 40 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Η 73χρονη σταρ έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες και δεν είναι τυχαίο που έχει υπό την κατοχή της τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό.

Συχνά χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της και αν κρίνουμε από την κινηματογραφική της πορεία μέχρι και σήμερα, πρόκειται για έναν τίτλο που έχει κερδίσει με την αξία της. Η διάσημη πρωταγωνίστρια έχει αποκτήσει αμύθητη περιουσία την οποία και έχει επενδύσει έξυπνα, αγοράζοντας εντυπωσιακές κατοικίες.

Το σπίτι της Μeryl Streep στην Pasadena

Αν και είναι ιδιοκτήτρια ενός τεράστιου ρετιρέ στην καρδιά της Νέας Υόρκης, το σπίτι της ηθοποιού στην Pasadena της Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχει αποκτήσει. Κόστισε 3,6 εκατομμύρια δολάρια και έχει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και εξακολουθεί να διατηρεί μερικά από τα αυθεντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία από την πρώτη του κατασκευή το 1959.

https://www.instagram.com/p/CLXnqQ8nzla

Οι πόρτες, τα τζάκια, τα παράθυρα και τα δάπεδα έχουν εμφανείς ρετρό επιρροές και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους. Το σπίτι έχει έκταση 3.087 τετραγωνικά μέτρα και το εσωτερικό του είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνία. Οι εξαιρετικά ψηλές οροφές επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέλθει στον χώρο με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο φωτεινά σπίτια.

Η εντυπωσιακή θέα στην Pasadena και τα βουνά San Gabriel προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση και γαλήνη στον επισκέπτη. Η πίσω αυλή του σπιτιού περιβάλλεται από όμορφα δέντρα που δημιουργούν πρόσθετη ιδιωτικότητα για την ηθοποιό, τον σύζυγό της και τους καλεσμένους τους.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια μεγάλη πισίνα όπου η οικογένεια μπορεί να δροσιστεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και ένα γραφείο/στούντιο. Σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα ιδιοκτησίας η Meryl Streep έχει ανακαινίσει πλήρως το σπίτι, δίνοντάς του νέα πνοή.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στο σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com