Η μαμά της Middleton έχει την τέλεια ιδέα για το γιορτινό τραπέζι: Πες ναι στα Christmas crackers

Να και μια παράδοση με καταγωγή από τη Βρετανία που αποτελεί απίθανη ιδέα και γιατο δικό σου γιορτινό τραπέζι.

Περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, η Carole Middleton, μαμά της Kate Middleton έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά με είδη πάρτι, την εταιρία Party Pieces.

Ένα από τα items εκείνα που ξεχώρισαν στη γιορτινή συλλογή είναι και τα christmas crackers.

Κρακ και όλοι χαίρονται

Με πολύ μικρό κόστος τα περισσότερα –τα χάρτινα καραμελάκια τραβιούνται από δύο καλεσμένους στο γιορτινό τραπέζι και σπάνε φανερώνοντας μέσα παιχνιδάκια, κομφετί, ο,τιδήποτε θα κάνει χαρούμενο έναν ενήλικα και ένα παιδί.

Τα αυθεντικά crackers κρύβουν μέσα μικρές αλλά τόσο χαριτωμένες σαχλαμαρίτσες για όλη την οικογένεια που θα καθίσει στο γιορτινό τραπέζι – από τον 75χρονο παππού έως το 5χρονο εγγόνι.

Τα πρώτα crackers ξεκίνησαν το 1845- 1850 από έναν ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου, τον Tom Smith, που είχε δει τα γαλλικά bon bon γλυκά, τα γλυκά με αμύγδαλο που είχαν υπέροχες χάρτινες συσκευασίες και θέλησε να κάνει κάτι παρόμοιο στη Βρετανία.

Το 1861, ο Smith λάνσαρε νέο παιχνίδι με χαρακτηριστικό στοιχείο εκείνο το κρακ βάζοντας παιχνιδάκια μέσα στα cracker του.

Πλέον τα crackers κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία, είναι ιδανικά για το τραπέζι καθώς μπαίνουν στη διακόσμηση κάθε πιάτου και υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα.

Όσο για την Carole Middleton, φέτος η κόρη της και τα εγγόνια της ζουν ακόμα πιο κοντά της, στο Adelaide Cottage και μπορούν τις γιορτινές αυτές ημέρες να περνούν περισσότερο χρόνο.

Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις το δικό σου γιορτινό cracker, μπορείς να μαζέψεις τους κυλίνδρους από το ρολό υγείας που τελείωσε, να τους ντύσεις με υπέροχα γιορτινά χαρτιά περιτυλίγματος και να τους γεμίσεις με μικρά δωράκια.

Είναι ιδέα μας ή μήπως η Kate Middleton είναι ίδια με τη μαμά της όσο μεγαλώνει

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης