Είναι ιδέα μας ή μήπως η Kate Middleton είναι ίδια με τη μαμά της όσο μεγαλώνει

Πατούλια Κατερίνα
Είναι ιδέα μας ή μήπως η Kate Middleton είναι ίδια με τη μαμά της όσο μεγαλώνει

Η 67χρονη μαμά Carole, έκανε κάτι που δεν την έχουμε συνηθίσει να κάνει και κάπως έτσι φάνηκε και η μεγάλη ομοιότητα που έχει με την πρωτότοκη κόρη της.

Συνήθως είναι οι κόρες εκείνες που μπαίνουν στη ντουλάπα της μαμάς τους για να κλέψουν ρούχα αλλά αυτή τη φορά, η ιστορία γράφτηκε ανάποδα. Η Carole Middleton, η 67χρονη μαμά της Kate Middleton μπήκε στην ντουλάπα της κόρης της, δανείστηκε ένα φούξια φόρεμα και εμφανίστηκε με αυτό στο Royal Ascot, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Michael Middleton.

Κate και Carole, μοιάζουν πολύ

Η Kate και ο William δεν έδωσαν το παρών στο αγαπημένο event της βασίλισσας την ημέρα εκείνη, μιας και έπρεπε να βρεθούν στην Πέμπτη μαύρη επέτειο από την πυρκαγιά στον πύργο του Grenfell. Το φούξια φόρεμα που δανείστηκε η Carole, το είχε φορέσει η κόρη της στην επίσκεψη που έκανε σε ένα 5χρονο κορίτσι που έπασχε από λευχαιμία και είναι του οίκου ME+EM και έχει μεγάλη σημασία η επιλογή του ροζ χρώματος, μιας και η 5χρονη είχε ζητήσει τον Μάιο του 2021 από την Kate να εμφανιστεί ντυμένη στα ροζ.

Πάντως, η Carole είναι εξίσου ανοιχτή στο να δανείζει δικά της ρούχα στα παιδιά της, κάτι που έκανε στην νύφη της και γυναίκα του γιου της James, Alizee Thevenet, στην οποία έδωσε το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της το 1980.

Αυτό που είναι φανερό από το ροζ φόρεμα, είναι η ομοιότητα της Kate με την μητέρα της, που μεγαλώνει όσο η μελλοντική σύζυγος βασιλιά ωριμάζει.

H Carole συνεχίζει να είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας με είδη πάρτι, η οποία είναι πολύ πετυχημένη στη Βρετανία. Εκεί άλλωστε, δούλεψε η Kate στο ξεκίνημά της, μετά το σχολείο.

https://www.instagram.com/p/CbpShUVvpWJ

Σε άλλα νέα, η Kate ντύθηκε πιλότος για την Βρετανική Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων όπου η 40χρονη δούκισσα πόζαρε μέχρι και με κράνος μέσα σε αεροσκάφος.

https://www.instagram.com/p/CfOOrY6tWMo

Η μητέρα της Kate Middleton λάνσαρε μια νέα eco-friendly συλλογή για παιδικά πάρτι

kate.JPG