Η Ada Κοντοβά είναι υπεύθυνη για τον στολισμό στο σπίτι της Χριστίνας - Η λεπτομέρεια που ξετρέλανε

Η Ada Κοντοβά είναι υπεύθυνη για τον στολισμό στο σπίτι της Χριστίνας - Η λεπτομέρεια που ξετρέλανε
Instagram

Γιατί όπως είπε και η Κατερίνα Ζαρίφη, κάποιες μαμάδες, είναι μανούλες αγκαλιάς. 

Δυναμική, ισχυρή, ταλαντούχα, ευαίσθητη, ρομαντική, επιτυχημένη, μαμά αγκαλιάς και πάρα πολλά άλλα. Στις 10 Νοεμβρίου, η περήφανη μητέρα Χριστίνα Κοντοβά έγραψε:

Η Χριστίνα Κοντοβά με την μικρή Ada πήγαν ταξίδι και έβγαλαν τις πιο #travelgoals φωτογραφίες

«2 χρόνια μαζί ✨ Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πως μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι.#adoptingada».

https://www.instagram.com/p/Ckxk82kLhK7

Από τότε που η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας πήρε στην αγκαλιά της μικρή Ada, τούτος ο κόσμος έγινε καλύτερος και γέμισε αισιοδοξία όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν το θαύμα. Μαμά και κόρη είναι συνέχεια μαζί, και ο λογαριασμός της Χριστίνας στο Instagram είναι μια ωδή στη μητρότητα. Γιατί όπως είπε και η Κατερίνα Ζαρίφη, υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες αγκαλιάς.

Ο στολισμός

Σε πιο χριστουγεννιάτικο mood τώρα και Χριστίνα στις αρχές Νοεμβρίου στόλισε με το όμορφο κοριτσάκι της όπως είδαμε και σε σχετική ανάρτηση στο Instagram. Μάλιστα, όπως έγινε σαφές, η Ada είναι εκείνη που βάζει τις πινελιές στη διακόσμηση σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Ενός σπιτιού που από τότε που βρέθηκε εκεί έγινε ακόμα πιο φωτεινό.

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να στολίσεις», είπε η Χριστίνα Κοντοβά πριν από τρεις εβδομάδες, την ώρα που φωτογράφισε τη μονάκριβη κόρη της Ada να στολίζει.

https://www.instagram.com/p/CkoKQo8LnjP

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της περήφανης μαμάς τη Δευτέρα (28/11) είδαμε αρκετά στολίδια να έχουν το όνομα της κόρης της, Ada, αλλά και το όνομα της ίδιας. Πόσο όμορφη εικόνα για να εκδηλώσεις την αγάπη σου!

https://www.instagram.com/p/Clg7xRApyxF

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει το πιο cool δωμάτιο

Η Χριστίνα Κοντοβά πλέι σε πελάγη ευτυχίας από τότε που ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada από την Αφρική. Μπορεί ο δρόμος για να πάρει επιτέλους την κόρη τους στην Ελλάδα να ήταν μακρύς, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να τα παρατήσουν.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται συνέχεια στιγμιότυπα με τη μικρή και είναι ξεκάθαρα ο ορισμός της «χαζομαμάς». Έχει αφοσιωθεί για τα καλά στην Ada και μαμά με κόρη έχουν χτίσει μια αξιοθαύμαστη σχέση.

Το βίντεο της Χριστίνας Κοντοβά από τη βάπτιση της Ada έχει όλες τις λεπτομέρειες που θέλεις να δεις

Tο παραμυθένιο υπνοδωμάτιο της μικρής Ada

Το υπνοδωμάτιο που έχει δημιουργήσει η Χριστίνα Κοντοβά για τη μικρή της είναι ό,τι ονειρεύονται τα περισσότερα κοριτσάκια της ηλικίας της. Η διακόσμηση είναι minimal, σε λευκούς και ροζ τόνους, έχει τηλεόραση, πολλά παιχνίδια και ένα κρεβάτι που έχει διαμορφωθεί σαν μικρό σπιτάκι.

https://www.instagram.com/p/CZ1hE3RlEDP

Η Χριστίνα δεν παρέλειψε να προσθέσει στη διακόσμηση και πινελιές που θα θυμίζουν στην Ada τη χώρα από την οποία κατάγεται, την Ουγκάντα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μικρή ενθουσιάστηκε όσο κι εμείς όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το δωμάτιό της. Άλλωστε, ό,τι γίνεται με αγάπη και μεράκι, πάντα πετυχαίνει.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφερθεί στο πόσο λατρεύει το δωμάτιο της Ada. «Ο αγαπημένος μου χώρος στο σπίτι μας… Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα ονειρευτεί και πάντα θα συγκινούμαι με τον ενθουσιασμό της μικρής όταν μπήκε μέσα για πρώτη φορά!», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CY6yZzYso0-

Ας δούμε τώρα τις φωτογραφίες: