Το ζεστό και minimal σπίτι της Ιλένια Ουίλιαμς στην Κηφισιά θα σε εμπνεύσει

Το ζεστό και minimal σπίτι της Ιλένια Ουίλιαμς στην Κηφισιά θα σε εμπνεύσει

H τραγουδίστρια-παρουσιάστρια μένει σε ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα στα βόρεια προάστια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Η σχέση και ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολιάστηκε έντονα στο παρελθόν από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και τον Τύπο ωστόσο η 32χρονη έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και το νέο της βήμα στο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τους Rec και συνεχίζει τις live εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα. Μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό παρουσιαστή, η Ιλένια έχει επιστρέψει στην «βάση της», την Κηφισιά και στο υπέροχο σπίτι που έχει επιμεληθεί η ίδια λεπτομερώς.

https://www.instagram.com/p/B5iFZExBe9B

Το σπίτι της Ιλένια Ουίλιαμς στην Κηφισιά έχει αμέτρητες ιδέες deco

Η 32χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Όπως θα δεις κι εσύ, το σαλόνι της είναι αρκετά minimal με τον γκρι καναπέ και τις ασορτί κουρτίνες να πρωταγωνιστούν.

Ένα στρογγυλό τραπεζάκι και αρκετά εντοιχισμένα ράφια κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το διακριτικό φυτό δίνει cozy και θετικά vibes στον χώρο.

H λευκή κουζίνα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και φωτεινό με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να απολαμβάνει να μαγειρεύει εκεί γλυκές και αλμυρές συνταγές.

https://www.instagram.com/p/CIOMkW8howR

Ο καταπράσινος κήπος της είναι ιδανικός για barbeque και χαλάρωση τις ηλιόλουστες ημέρες. Η Ιλένια ποζάρει συχνά εκεί και μοιράζεται αργότερα τις λήψεις με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CRHWDTBB148

Η λατρεία στον μπαμπά της και το τελευταίο αντίο

Στις 21 Αυγούστου 2022 ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας την showbiz και τα κοντινά του πρόσωπα στο απόλυτο πένθος.

Η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια έτρεφε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της με τον οποίο είχαν κοινή αγάπη για την μουσική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιλένια είχε δημοσιεύσει ένα video στο οποίο μπαμπάς-κόρη τραγουδούν μαζί, συγκινώντας τους πάντες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιλένια Ουίλιαμς είχε αναφέρει: «Ο τρόπος που μεγαλώνουμε λειτουργεί υποσυνείδητα ως κατευθυντήριος δύναμη στη ζωή μας. Εγώ έχω επιρροές και από τους δύο μου γονείς. Ο μπαμπάς μου αγαπά πολύ τη μουσική, βάζει πολύ συναίσθημα στα τραγούδια και στις μουσικές του. Αυτό με επηρέασε και είναι κάτι που θέλω να κάνω κι εγώ».

«Προσπαθώ να το αποφεύγω, δεν λέω συνήθως ποιος είναι ο πατέρας μου, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το όνομα του», είχε αναφέρει στο Εγώ η Ιλένια Ουίλιαμς.

Πριν αρκετά χρόνια η Ιλένια Ουίλιαμς έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τον μπαμπά της στο ipop.gr

«Μπορώ να πω πως είναι πολύ καλός μπαμπάς..
Κρατούσε πάντα τη δουλειά του έξω από το σπίτι και φρόντιζε όταν είναι μέσα στο σπίτι να είναι με μας..
Με έμαθε να μη ζω μέσα στην γυάλα, αλλά και να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο… Το κανονικό πανεπιστήμιο είναι η ζωή μου έλεγε και τωρα το καταλαβαίνω όσο ποτέ άλλοτε…

Η δύναμη του λέει πως είναι η οικογένεια του (και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια).. Είναι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος και πάντα θα κοιτάξει την θετική πλευρά των πραγμάτων…

Δεν τον έχω δει πολλές φορές να τσαντίζεται και να νευριάζει γιατί πραγματικά δεν είναι στην φύση του.. Όταν εκνευριστεί όμως καλύτερα μην του μιλήσεις..

Δεν μπορεί την αδικία (για αυτό μάλλον έγινε και καλλιτέχνης).

Βασικά αυτή η ευγενική φυσιογνωμία που πολύ πιστεύουν πως είναι, είναι και η πραγματικότητα!! Υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζει πολύς κόσμος, όπως για παράδειγμα πως έζησε 2 χρόνια στην Ζιμπάμπουε!! Έμενε ο μπαμπάς του εκεί και έτσι κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει και αυτός να ζήσει εκεί… Η αγάπη του για την μουσική λεεί πως τον γύρισε πίσω…

Κάτι πολύ ιδιαίτερο είναι οι φιλίες του… Είναι πολύ δυνατές…
Μεγάλωσα με τους φίλους του μπαμπά μου και κατά συνέπεια και της μαμάς μου, μέσα στο σπίτι.. Δεν έχει αδέρφια και για αυτόν αδερφός είναι ο Κώστας Τουρνάς… Είναι αξιοσημείωτο πως είναι μαζί από παιδιά.. Είναι άλλωστε και ο νονός της αδερφής μου…

Δεν τον ενδιέφερε ποτέ να είμαι άριστη μαθήτρια… Μου έλεγε πάντα όμως, “Εγώ θέλω να είσαι ένα καλό παιδί“…

Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει έρωτα με τον κήπο και την φύση.. Του αρέσει πολύ να ψαρεύει και γενικώς θέλει την ηρεμία του..
Βαριέται πολύ ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία αλλά αγαπάει πολύ το διάβασμα… Μεγάλη του αδυναμία (μετά την οικογένεια του) είναι τα αυτοκίνητα και οι κιθάρες… !!! Έχουμε πήξει στην κιθάρα στο σπίτι!!!

Ο Robert Williams είναι ο μπαμπάς μου και σίγουρα δεν θα μπορούσα να μην πω όμορφα πράγματα για αυτόν, αλλά ειλικρινά είναι και αλήθεια..

Η σχέση του με τη μαμά μου είναι πολύ ιδιαίτερη… Κάθε μέρα είναι και μια νέα περιπέτεια (αλήθεια δεν θα βαρεθούνε ποτέ αυτοί οι δύο)…

Θα μπορούσα να γράφω σίγουρα με τις ώρες για τον μπαμπά μου και για τις εικόνες που έχω μαζί του όλα αυτά τα χρόνια…
Είπα όμως να μοιραστώ μαζί σου πράγματα που δεν γνωρίζεις για αυτόν μέσα από τα δικά μου μάτια.. By the way… το όνομα του δεν είναι παρατσούκλι… Είναι το κανονικό του! Ο πατέρας του ήταν Άγγλος και από εκεί προέρχεται και το ονοματεπώνυμο… Δεν το γνώρισα σαν καλλιτέχνη, σαν τραγουδιστή, σαν μουσικοσυνθέτη…
Τον γνώρισα σαν μπαμπά…».

Πηγή κεντρικής: ileniawilliams

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.