Πώς ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου

Πώς ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου

Αν θέλεις, λοιπόν, να αντικρίζεις και εσύ κάθε ημέρα μία καλά οργανωμένη ντουλάπα γεμάτη με φρεσκομυρωδάτα ρούχα για κάθε περίσταση, αλλά δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο, συνέχισε να διαβάζεις και θα με θυμηθείς.

Η αλήθεια είναι πως στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το «ντύσιμό» σου είναι εκείνο που καθορίζει και τον εκάστοτε ρόλο στον οποίο καλείσαι να αντεπεξέλθεις. Είσαι επαγγελματίας, σύντροφος, φίλη, gym lover, κόρη, αλλά πάνω από όλα είσαι γυναίκα και θέλεις να είσαι stylish και elegant, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πόσο εύκολο είναι, ωστόσο, μέσα σε ένα απαιτητικό 24ωρο με απανωτά meetings, μετακινήσεις, yoga session και after work drinks με τις κολλητές σου, να φροντίζεις συγχρόνως η ντουλάπα σου να είναι στην εντέλεια; Κι όμως, πλέον μπορείς να απαλλαγείς από τις στοίβες με τα άπλυτα ρούχα στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή τον καναπέ σου και να έχεις την γκαρνταρόμπα σου στην τάξη, χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Αν θέλεις, λοιπόν, να αντικρίζεις και εσύ κάθε ημέρα μία καλά οργανωμένη ντουλάπα γεμάτη με φρεσκομυρωδάτα ρούχα για κάθε περίσταση, αλλά δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο, συνέχισε να διαβάζεις και θα με θυμηθείς. Αρκεί να εμπιστευτείς εκείνο το τεχνολογικά προηγμένο πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων της LG, που χάρη στις μοναδικές λειτουργίες[1] του μπορεί να σε βοηθήσει με την απαιτητική καθημερινότητά σου και να σε μεταμορφώσει από «βασίλισσα» της ακαταστασίας σε quenette της απόλυτης τάξης.

Οι «έξυπνες» λειτουργίες που εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο

Αν δεν είσαι απολύτως εξοικειωμένη με την τεχνολογία, ενώ συγχρόνως χρειάζεσαι έναν «σύμμαχο» που να κάνει εύκολη την καθημερινότητά σου με το πάτημα ενός κουμπιού, τότε δεν έχεις παρά να γνωρίσεις ένα από τα επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων ρούχων της LG, που διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™.

Πρόκειται για μία λειτουργία, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σου, ενώ το ίδιο ισχύει και για το μαλακτικό.

Όσο για εσένα που συχνά αποκοιμιέσαι στον καναπέ, μέχρι να τελειώσει η πλύση των ρούχων σου, η τεχνολογία TurboWash 360°™ με ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο σου έχει τη λύση! Πώς; Χάρη στο ταχύτερο πλύσιμο χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας, μέσω πιδάκων νερού που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα.

1671711673328-34149028-image003.jpg

Πες «αντίο» στα αλλεργιογόνα που δεν λένε να απομακρυνθούν από τα ρούχα σου

Αναζητάς ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων, που συγχρόνως να λειτουργεί και ως ένα επαναστατικό μηχάνημα καθαρισμού; Μπορεί να φαντάζει σχεδόν απίστευτο όμως, είναι αληθινό… διότι μόλις το βρήκες, χάρη στην τεχνολογία Steam+™ και «Φροντίδα για τις ζάρες». Με την τεχνολογία LG Steam+™, λοιπόν, εξαλείφεται υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων[2], ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα.

Αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί, μόλις βρήκες την ηλεκτρική συσκευή που θα σου «βάλει τα γυαλιά» στην καθαριότητα των ρούχων σου. Το γιατί δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό, αφού τα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG έχουν εξελιχθεί στον «κανόνα» στην καθαριότητα του σπιτιού στη σύγχρονη εποχή, που όλοι και όλα «τρέχουν». Διότι όταν φεύγεις από το σπίτι στις 7 το πρωί για να πας στο γραφείο και επιστρέφεις μετά τις 8 το βράδυ έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα μέσα στην ημέρα σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αισθανθείς ξανά την καθαριότητα και τη θαλπωρή των φρεσκοπλυμένων ρούχων σου.

1671711686729-108015787-image005.jpg

Βρες έναν «φύλακα-άγγελο» ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα

Και επειδή το να είσαι stylish παραμένει η προτεραιότητά σου, μάθε πως τώρα μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζοντας υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σου. Το «μυστικό» βρίσκεται στην τεχνολογία AI DD™. Το AI DD™ ανιχνεύει, όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για αυτό. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.

1671711699005-814619460-image007.jpg

Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων της LG που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γκαρνταρόμπας σου και κάνε την ντουλάπα σου λιγότερο ακατάστατη και το πλύσιμο των ρούχων σου ακόμη πιο «έξυπνο». Διότι ίσως μία συσκευή που έχει «2 σε 1», να είναι αρκετή για να κερδίζεις όχι μόνο χώρο, αλλά και πολύτιμο χρόνο από το πλύσιμο των ρούχων σου που μπορείς να τον αφιερώνεις σε όσα απολαμβάνεις πραγματικά.

[1] Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο.

[2] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

Sponsored.