Το «Amantes Amentes» σπίτι της Μαρίας Σολωμού στο κέντρο της Αθήνας

Το «Amantes Amentes» σπίτι της Μαρίας Σολωμού στο κέντρο της Αθήνας

Η δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε ως Ράνια μέσα από την σειρά «Singles» είναι κάτοικος Λυκαβηττού και οι φωτογραφίες θα σε κάνουν να καταλάβεις το γιατί.

H Μαρία Σολωμού βρίσκεται έντονα στο επίκεντρο του Τύπου το τελευταίο διάστημα λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον τράπερ, Mente Fuerte. Η γνωστή ηθοποιός προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν διστάζει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της.

Τα τελευταία χρόνια η 48χρονη μένει σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πρωτεύουσας, τον Λυκαβηττό. Η ηρεμία και το απέραντο πράσινο του Λυκαβηττού είναι ιδανικά για έναν εκρηκτικό καλλιτέχνη όπως εκείνη και όλα δείχνουν πως η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης δεν σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα από εκεί.

Το αξιοζήλευτο σπίτι της Μαρίας Σολωμού

Η δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε ως Ράνια μέσα από την σειρά «Singles» απολαμβάνει καθημερινά τις βόλτες με το κατοικίδιό της στα γραφικά στενά της περιοχής και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει Instagram-stories από το υπέροχο μπαλκόνι ή το σαλόνι της.

Η Μαρία Σολωμού έχει ενεργή παρουσία στα social media κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε αρκετές γωνιές του χώρου. Αν κρίνουμε από τα post που έχει κάνει, το σπίτι της έχει minimal αισθητική και διαθέτει μια τεράστια βεράντα με εκπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CmmJaEANkyf

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα ενώ όσον αφορά τη διακόσμηση θα την χαρακτηρίζαμε λιτή. O μαύρος καναπές αλλά και η πολύχρωμη πολυθρόνα κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το ιδιαίτερο πορτατίφ, τα βάζα και οι κορνίζες με φωτογραφίες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού.

Την παράσταση κλέβει ένας μεγάλος μαύρος καναπές αλλά και μία πολύχρωμη πολυθρόνα, ενώ πορτατίφ, βάζα, μαυρόασπρες κουρτίνες και φωτογραφίες στολίζουν το δωμάτιο.

https://www.instagram.com/p/Cl_bxbetFCW

Οι έντονοι πορτοκαλί τοίχοι δίνουν pop στοιχεία στον χώρο και αποτελούν αγαπημένο spot της Μαρίας Σολωμού, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σπίτι της έχει άποψη όπως εκείνη ενώ αποτελεί την πιο cozy επιλογή για ένα τραπέζι/μάζωξη με αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/B-eoZWsoqzL

Για την απόφαση του γιου της να μένει μόνιμα με τον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου η ηθοποιός έχει αναφέρει:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος. Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: «Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη. Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε ο Μάριος Αθανασίου για τη σχέση που έχει ο γιος του με τις μικρότερες αδελφές του».

https://www.instagram.com/p/CdS7MmFtNBv

Ο 48χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμά…δες και είχε σχολιάσει το γεγονός ότι ο γιος του Αλέξανδρος μένει με εκείνον από 13 ετών.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του. Επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε», είπε.

Η Μαρία Σολωμού άρχισε να βγαίνει με τον Μάριο Αθανασίου το 2004 και το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και ο ηθοποιός είναι σήμερα ζευγάρι με τη Μάρθα Αμαξοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της ηθοποιού.