Στo μοντέρνο σπίτι της Πέγκυς Τρικαλιώτη πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της

Στo μοντέρνο σπίτι της Πέγκυς Τρικαλιώτη πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της
ndpphoto@gmail.com

Ο έρωτας της Πέγκυς Τρικαλιώτη με τον Θανάση Δόση, η δημιουργία οικογένειας και οι υπέροχες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Ασχολείται με το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τις αρχές του 1990 και έχει λάβει αρκετές διακρίσεις, με τελευταία το “Βραβείο Κοινού” του Αθηνοράματος για το 2009. Φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Κυριακούλας στο Προξενιό της Ιουλίας, ένας ρόλος που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Θανάσης Δόσης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια ωστόσο δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η 10χρονη κόρη τους, Φραντζέσκα-Νικολέττα είναι η no1 προτεραιότητά τους και πηγή της ευτυχίας τους.

Το φούξια δωμάτιο είναι ο ναός στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & τον στόλισε καταλλήλως

Για το παιδί που απέκτησαν και το ζήτημα του γάμου η ίδια έχει αναφέρει: «Δεν έχω παντρευτεί. Είμαστε ένα ζευγάρι με παιδί. Έχουμε σχέση και έχουμε και παιδί. Πήγαμε σε συμβολαιογράφο όπου το αναγνώρισε κλπ. Αυτό ξεκίνησε γιατί το παιδί ήρθε τελείως ξαφνικά. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε μπει καθόλου το θέμα του γάμου. Και είχαμε πει «καλά θα δούμε αργότερα». Και αυτή η συζήτηση δεν επανήλθε ποτέ. Εγώ δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ, δεν την είχα και ποτέ ιδιαίτερα. Νομίζω ότι δεν θα μας συμβεί».

https://www.instagram.com/p/Cg66XjrIDW0

Η 51χρονη καλλιτέχνης έχει μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» για το πόσο γρήγορα απέκτησε την κόρη της αλλά και για τη μητρότητα που δεν ήρθε εύκολα και ανώδυνα. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή οι γιατροί από νωρίς της είχαν ανακοινώσει ότι δεν επρόκειτο να μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό μου, με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε ‘’για σένα Πέγκυ μου έχει τελειώσει αυτό, οριστικά’’. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο, του λέω με εξωσωματική, όχι μου απαντάει, δεν μπορείς. Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε το γεγονός να γίνω μάνα, άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

https://www.instagram.com/p/COFat_oFzRW

«Με ενδιέφερε πολύ να κάνω οικογένεια, να κάνω παιδί, αλλά φοβόμουν πως θα ήταν δύσκολο να το συνδυάσω. Είμαι αφιερωμένη στη δουλειά μου. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα ήταν και τώρα ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι αφιερωμένη σε δύο διαφορετικά πράγματα. Γιατί έχω τη δουλειά σαν παιδί μου κι έχω και το παιδί μου, την κόρη μου. Κι όπως όλες οι μαμάδες που δουλεύουν έχω ενοχές απέναντι στην Φραντσέσκα.

https://www.instagram.com/p/CiZSt90oyGz

Πράγματι μου είχαν πει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδί. Πως το έμαθα; Μου συνέβη κάτι ορμονικό, και πήγα για εξετάσεις. Μετά μου είπαν “ξέχνα το”. Όταν το άκουσα, ήθελα να πεθάνω. Θύμωσα με τον εαυτό μου, με τους άλλους γύρω μου, με τη γη, με το φεγγάρι, με τον ήλιο… Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου. Ήμουν σαν αγρίμι. Αυτό το “όχι” δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ένιωσα τότε, κάτι που διάβασα μετά, ότι αυτή η αίσθηση του οριστικού είναι σαν απώλεια ανθρώπου, και ότι η γυναίκα το βιώνει σαν να πέθανε κάποιος δικός της, και πενθεί. Αλλά νομίζω ότι επειδή δεν το δέχτηκα ποτέ, έμεινα έγκυος -και μάλιστα χωρίς εξωσωματική. Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου έτυχε να συναντήσω τον γυναικολόγο που μου είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνω παιδί. Με είδε με την κοιλιά στο στόμα, τα έχασε, δεν μίλησε, άσπρισε», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το ζεστό σπίτι της ηθοποιού

Η αγαπημένη οικογένεια της ηθοποιού κατοικεί σε ένα ζεστό διαμέρισμα της πρωτεύουσας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει ενεργή παρουσία στα social media και κατά καιρούς μας έχει δείξει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές του σπιτιού.

Η 10χρονη κόρη της και η αγαπημένη της γάτα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα που η ίδια έχει μοιραστεί μέσω Instagram με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Όπως θα δεις κι εσύ, τα γήινα χρώματα κυριαρχούν στον χώρο, ο οποίος διαθέτει minimal αισθητική.

Πηγή κεντρικής: peggy_trikalioti_official

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.