Τα deco buys του χειμώνα που θα ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά σου

Τα deco buys του χειμώνα που θα ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά σου

Έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα must-have έπιπλα και items, τα οποία μπορείς να βρεις στην εταιρία επίπλων GAND και υπόσχονται πως θα μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό σου σε έναν χώρο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι καθημερινά like a queen!

Κάθε πρωί, από τη στιγμή που εγκαταλείπεις το σπίτι σου βιαστική, πηγαίνοντας στο γραφείο και μέχρι αργά το απόγευμα που θα επιστρέψεις ξανά πίσω σε αυτό, ανυπομονείς να τρυπώσεις στην κρεβατοκάμαρά σου, δηλαδή στο δικό σου προσωπικό βασίλειο. Διότι όσο μεράκι ή αγάπη και αν έχεις βάλει στη διακόσμηση του σπιτιού σου εν γένει, το υπνοδωμάτιό σου είναι δίχως αμφιβολία ο χώρος που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα και σου επιτρέπει να «κατεβάζεις» ταχύτητα, έπειτα από μία απαιτητική μέρα.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή πρόκειται για έναν χώρο που χρησιμοποιείς αρκετές ώρες μέσα στη μέρα ως ένα ησυχαστήριο, ένα μέρος χαλάρωσης και ατελείωτου pampering, είναι σημαντικό να ανανεώνεις τακτικά τη διακόσμησή του, ώστε να μην το βαριέσαι και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή me-time που περνάς σε αυτό. Πώς θα τα καταφέρεις, χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου; Επενδύοντας σε προσιτές deco προσθήκες, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ατμόσφαιρα και τη διακόσμησή του.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα must-have επιπλά και items, τα οποία μπορείς να βρεις στην εταιρία επίπλων GAND και υπόσχονται πως θα μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό σου σε έναν χώρο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι καθημερινά like a queen!

#1 Ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο για μία πιο minimal αισθητική

Μήπως κάθε ανάρτηση της Kourtney Kardashian στα social media σε εμπνέει να αποκτήσεις και εσύ έναν μοντέρνο χώρο minimal αισθητικής στο σπίτι σου, παρόμοιο με τον δικό της, όπου θα μπορείς να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις πιο εύκολα; Πριν βιαστείς να ξεφορτωθείς πράγματα που δεν σου επιτρέπουν να διαμορφώσεις ένα τόσο απαιτητικό στιλ διακόσμησης εύκολα και γρήγορα, καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καινούργιο κρεβάτι με «πλούσιο» αποθηκευτικό χώρο, στον οποίο θα φυλάς τα ρούχα, τα κλινοσκεπάσματα ή όλα αυτά τα πράγματα που θεωρείς πως πιάνουν απλώς χώρο και όχι «τόπο» στην κρεβατοκάμαρά σου. Να ξέρεις πως ένα ξύλινο ή υφασμάτινο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, όχι μόνο σε βοηθά να εξοικονομήσεις χώρο, αλλά σου επιτρέπει να διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο το… χάος που πιθανότατα επικρατεί στις ντουλάπες σου.

#2 Μία εύχρηστη συρταριέρα που θα σε κάνει εξπέρ στην οργάνωση

Να θυμάσαι πως η οργάνωση του χώρου σου είναι «το Α και το Ω» για να αποκτήσεις ένα σούπερ cozy και τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο, το οποίο θα διευκολύνει τη ζωή σου και θα περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς για μία ακόμη μέρα που ανοίγεται μπροστά σου, όπως ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά, αξεσουάρ. Άλλωστε, μία συρταριέρα αποτελεί το ιδανικό, διαχρονικό έπιπλο για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σου, με τον πιο κομψό και πρακτικό τρόπο. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας GAND στο Μαρούσι, θα έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις πολλές και διαφορετικές συρταριέρες, κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, οι οποίες αξίζουν σίγουρα μία θέση στο δικό σου προσωπικό βασίλειο! Βέβαια, σημασία έχει να βρεις το εύχρηστο σχέδιο που θα ταιριάζει καλύτερα με την αισθητική του χώρου σου, αλλά και με το γούστο σου, καθώς πρόκειται για μία αξιόπιστη επένδυση που θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια.

#3 Το κομοδίνο που προσθέτει μία ρομαντική «πινελιά» στο υπνοδωμάτιό σου

Εφόσον θέλεις να «απογειώσεις» την άνεση που σου προσφέρει το comfort zone του σπιτιού σου, είναι απαραίτητο να επενδύσεις και σε ένα έπιπλο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα που δυσκολεύεσαι να εγκαταλείψεις τη ζεστασιά του κρεβατιού σου. Διότι ένα κομοδίνο δεν είναι απλώς ένα ακόμη έπιπλο αλλά ένας deco «σύμμαχος» που θα κάνει πιο απολαυστικές τις στιγμές ξεκούρασης που περνάς ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου. Εκεί θα αποθηκεύεις το σημειωματάριό σου, το βιβλίο που διαβάζεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου έπειτα από ένα χαλαρωτικό ντους. Αν μέχρι σήμερα δεν είχες επενδύσει σε κάποιο κομοδίνο, να είσαι σίγουρη πως πρόκειται για ένα έπιπλο που θα σου «λύσει» τα χέρια, προσθέτοντας μία ρομαντική «πινελιά» ανανέωσης στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να σηματοδοτήσεις την έναρξη του φετινού χειμώνα με μία deco ανανέωση, τότε αξίζει να επενδύσεις λίγο περισσότερο στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου, δηλαδή του ξεχωριστού χώρου που αποτελεί το δικό σου προσωπικό «καταφύγιο». Να είσαι σίγουρη πως μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επίπλων που σου προσφέρει η GAND, θα βρεις τα σχέδια που θα «κουμπώσουν» απόλυτα με το προσωπικό, ιδιαίτερο design της κρεβατοκάμαράς σου και κυρίως, με την προσωπικότητά σου.