Το ανερχόμενο earth trend υπόσχεται να φέρει τη φύση στο σπίτι σου

Το ανερχόμενο earth trend υπόσχεται να φέρει τη φύση στο σπίτι σου

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, ώστε να διαμορφώσεις ένα ξεκούραστο, carefree περιβάλλον, το οποίο θα σου εμπνέει καθημερινά ηρεμία, ενώ θα σε βοηθά να αποφορτίζεσαι από την ένταση της ημέρας;

Η άνοιξη είναι μία περίοδος που σε εμπνέει να πραγματοποιήσεις μερικές αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσεις μία νέα, πιο αισιόδοξη εποχή στη ζωή σου. Και κάποιες φορές αρκούν μερικές επιπλέον διακοσμητικές προσθήκες, μία διαφορετική απόχρωση στον τοίχο ή ένα καινούργιο, λειτουργικό έπιπλό, για να αλλάξει η διάθεσή σου και να απολαμβάνεις περισσότερο τον προσωπικό σου χώρο.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, ώστε να διαμορφώσεις ένα ξεκούραστο, carefree περιβάλλον, το οποίο θα σου εμπνέει καθημερινά ηρεμία, ενώ θα σε βοηθά να αποφορτίζεσαι από την ένταση της ημέρας; Για να μάθεις την απάντηση, θα χρειαστεί πρώτα να σου συστήσω μία από τις πιο hot τάσεις στον κόσμο της διακόσμησης, δηλαδή το earth trend, το οποίο σε παρακινεί να φέρεις την εξοχή στο σπίτι σου!

Θέλεις να απολαμβάνεις καθημερινά ένα ζεν περιβάλλον; Μήπως έχεις ανάγκη να έρθεις σε πιο στενή επαφή με τη φύση; Τότε παρακάτω θα βρεις τα déco tips και τις must προσθήκες από τη NIMA HOME, οι οποίες που θα σου χαρίσουν το wellness περιβάλλον που επιθυμείς για τον εαυτό σου!

#1 Προτίμησε natural τόνους και πρόσθεσε διακριτικές, αλλά ζωηρές «πινελιές»

Τη στιγμή που κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου, θέλεις να αφήνεις έξω από αυτό τη μουντάδα του αστικού τοπιού και να καλωσορίζεις τη φύση με τις γήινες αποχρώσεις της. Ωστόσο, αν μέχρι σήμερα πίστευες πως γήινο σημαίνει μονότονο, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη, τολμώντας μοντέρνους και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς. Διότι συνδυάζοντας natural τόνους, όπως το καφέ, το χακί και το μπεζ, με λίγο πιο playful, ζωηρές αποχρώσεις, όπως είναι το κοραλλί, το σομόν, το τιρκουάζ και το ροζ, θα αναδείξεις τον χώρο σου, χωρίς να τον φορτώσεις επιπλέον. Να θυμάσαι πως επενδύοντας σε μία γήινη παλέτα με σχετικά παρόμοιους τόνους, μία παλέτα που εκπέμπει ζεστασιά και αισιοδοξία, θα μπορέσεις να γίνεις και λίγο πιο τολμηρή με τη διακόσμηση των δωματίων σου.

1680161859225-705503391-image003.jpg

#2 Μετάτρεψε το καθιστικό σου σε ένα earthy «καταφύγιο» χαλάρωσης

Το σαλόνι σου είναι το δωμάτιο που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, καθώς και το σημείο που συναντάς τακτικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακριβώς για αυτό, θέλεις να είναι cozy και φιλόξενο, αλλά και να εμπνέει μία αίσθηση χαλάρωσης στους επισκέπτες σου. Πώς θα το πετύχεις; Επιλέγοντας έπιπλα και διακοσμητικά, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, η πέτρα, η ψάθα και το μπαμπού, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια της ΝΙΜΑ HOME, η οποία διαθέτει μοντέρνα ριχτάρια, διακοσμητικές μαξιλάρες, χαλιά boho, μονόχρωμα και κυκλικά, για κάθε σημείο του σπιτιού σου. Ντύνοντας τις επιφάνειες του σαλονιού με μοναδικές, φυσικές υφές και εμπλουτίζοντας τη διακόσμησή του με μερικά φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία θα δώσουν μία πιο ζεν «νότα» στον χώρο σου, να είσαι σίγουρη πως το σαλόνι σου θα γίνει ένα «καταφύγιο» χαλάρωσης για εσένα και όσους αγαπάς.

1680161874719-678733292-image005.jpg

#3 Διαμορφώνοντας ένα υπνοδωμάτιο που σε εμπνέει για… όνειρα γλυκά

Κακά τα ψέματα. Το υπνοδωμάτιό σου είναι ένας χώρος ο οποίος πρέπει να σου εμπνέει ηρεμία, ώστε να απολαμβάνεις κάθε βράδυ τα πιο γλυκά και ξεκούραστα όνειρα. Καλό είναι, λοιπόν, να είσαι λίγο πιο επιλεκτική με τα κλινοσκεπάσματα που επιλέγεις για το κρεβάτι σου, προτιμώντας βαμβακερά σεντόνια σε παστέλ αποχρώσεις και κουβερλί με φλοράλ, leafy ή γήινα σχέδια τα οποία διαθέτουν απαλές, φιλικές υφές. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις λίγα, αλλά λειτουργικά διακοσμητικά από ψάθα ή πηλό, τα οποία θα κάνουν level up στον χαρακτήρα του χώρου. Επιπλέον, μην παραλείψεις να προσθέσεις και μερικά κεριά ή αρωματικά χώρου, ώστε να αποπνέει το υπνοδωμάτιό σου ένα μοναδικό άρωμα που θα σε εκφράζει και θα σε βοηθά να χαλαρώνεις με φυσικό τρόπο από το στρες.

image007.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Μερικές αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι την παρούσα περίοδο, για να υποδεχθείς με ανανεωμένη διάθεση τη φετινή άνοιξη και να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου την τάση earth, η οποία υπόσχεται να φέρει τη φύση στο σπίτι σου. Πάρε έμπνευση από τη νέα συλλογή earth της NIMA HOME, ετοίμασε ένα inspiring mood board με όλα τα απαραίτητα και αναβάθμισε τη διακόσμηση του σπιτιού σου με μερικά κλικ ή με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα NIMA HOME.