Τα έπιπλα Συρίγος ξεκινούν μια νέα εποχή στο design ξενοδοχείων

Τα έπιπλα Συρίγος ξεκινούν μια νέα εποχή στο design ξενοδοχείων

Ένα ιστορικό κατάστημα κατασκευής επίπλων και εφαρμογών ξύλου βάζει τη προσωπική του πινελιά σε ξενοδοχεία της πόλης και συναρπάζει με το deζsign και την κομψότητά του.

Από το 1924 και με έδρα το ιστορικό κατάστημα της οδού Πατησίων δίπλα στο Πολυτεχνείο, η εταιρεία Συρίγος κατάφερε να μπει στη συνείδηση του κόσμου ως το συνώνυμο του καλού επίπλου. Μια αξία που έκανε έντονη την εμφάνισή της στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις επιπλώσεις ΙΑΚ. ΣΥΡΙΓΟΥ σε όλες τις ελληνικές ταινίες της Φίνος films.

Από τότε έως σήμερα, μόνη αλλαγή η τέταρτη γενιά που ανέλαβε να οδηγήσει σταθερά την καλή ποιότητα επίπλου στη νέα εποχή. Η πολυετής πείρα της εταιρείας Συρίγος στο χώρο έχει καταφέρει να αναπτύξει μια σημαντική παρουσία στο χώρο του επίπλου, προσφέροντας υψηλή αισθητική και ποιότητα για τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το δυνατό, όμωs, σημείο της εταιρείας Συρίγοs παραμένει n δυνατότητα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και ο απαιτnτικόs τομέας των ειδικών κατασκευών. Ξεχωριστές, λοιπόν, δημιουργίες, σχεδιασμένες στα μέτρα του κάθε ξεχωριστού πελάτη, αλλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε διαφορετικού χώρου που προσδίδουν κομψότητα, μοναδική πολυτέλεια και αισθητική ανανέωση. Μία επίσκεψη θα σας πείσει να δημιουργήσετε και εσείς ένα χώρο όπου θα χαίρεστε να ζείτε καθημερινά, επιλέγοντας αυτά που ταιριάζουν στη δική σας αισθητική.

Η τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας Συρίγος στον ξενοδοχειακό τομέα (με συνεργασίες όπως τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Olympic Palace, Poseidonio, President, Mont Parnes κ.α.) αποδεικνύουν την άνεση, τη διορατικότητα και το ταλέντο των σχεδιαστών να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις, δημιουργώντας ζεστούς και οικείους χώρους, με ειδικές εφαρμογές ξύλου και μοναδικά, μοντέρνα και πρωτότυπα έπιπλα, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο, την παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη.

Για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή της εταιρείας Συρίγος, επισκεφτείτε το site της www.sirigos.gr ή την εργοστασιακή έκθεσή της στη διεύθυνση Αγ. Ιωάννη Ρέντη 73 (τηλ:210 4813012).