Πώς θα βάλεις το Barbiecore trend στο σπίτι σου χωρίς υπερβολές, με low cost αγορές

Πατούλια Κατερίνα
Πώς θα βάλεις το Barbiecore trend στο σπίτι σου χωρίς υπερβολές, με low cost αγορές

Ποιος είναι ο σωστός για να υιοθετήσεις τη μανία του Barbiecore στoν χώρο σου, με τρόπο που θα θυμίζει σελίδα στο Pinterest;

Με την ταινία της Barbie να γίνεται sold out καθημερινά στη χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο και με τη μανία του barbiecone να έχει καταλάβει τη ντουλάπα μας, το barbiecone trend δεν θα μπορούσε παρά να μπει για τα καλά και στο σπίτι μας. Οι αναζητήσεις στο Pinterest για ένα σπίτι αλά Barbie πολλαπλασιάστηκαν το τελευταίο διάστημα και όλο και γίνονται περισσότεροι εκείνοι που θέλουν να βάλουν το ροζ στο σπίτι τους αλλά με τρόπο κουλ και μοδάτο.

BARBIE1.jpg

Αν είσαι κι εσύ από εκείνους που θέλουν το barbiecore στο σπίτι αλλά χωρίς υπερβολές, σου έχουμε τα tips για να το καταφέρεις.

Το ροζ είναι fun

Το ροζ είναι από μόνο του ένα χρώμα που προκαλεί ενθουσιασμό και ταιριάζει με τις μεταλλικές λεπτομέρειες ενώ μπορεί να κάνει κάθε δωμάτιο να μοιάζει ανανεωμένο στη στιγμή. Πώς θα βάλεις το ροζ στο σπίτι; Υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι.

Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις βάφοντας τις εσωτερικές πόρτες – απέξω ή από μέσα- στην barbiecore παλέτα ή απλά να επενδύσεις σε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και αξεσουάρ σπιτιού που να φέρουν το ροζ στο προσκήνιο.

Μην αποκλείσεις τα μεταλλικά ή πλαστικά ροζ αντικείμενα. Θα δώσουν την αίσθηση του ποπ στοιχείου στον χώρο. Ξεκίνα με έναν καθρέφτη σε ροζ μεταλλική απόχρωση ή σε ροζ αντικείμενα από πορσελάνη ή μάρμαρο.

Το Barbiecore είναι fun και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις, με χαρούμενη διάθεση. Επένδυσε σε vintage ροζ αντικείμενα (κηροπήγια, τηλεφωνικές συσκευές, καθρέφτες) που θα δώσουν την αίσθηση αυτή που θα ζήλευε και η Barbie.

https://www.instagram.com/p/CuAHLTwuUCm/

Μεγάλα ροζ έπιπλα ή μικρά ροζ αντικείμενα;

Μην επενδύσεις μόνο σε μικρά ροζ αντικείμενα. Οι μεγάλοι ροζ καναπέδες, οι μεγάλες πολυθρόνες ακόμα και στο ροζ του σάπιου μήλου, τα μεγάλα χαλιά, τα ακόμα μεγαλύτερα ροζ μαξιλάρια θα χαρίσουν στα δωμάτια την αίσθηση της άνεσης και αυτής της νοσταλγίας.

Αν το έντονο φούξια ροζ σε τρομάζει στον χώρο σου, ξεκίνα με παστέλ ροζ αποχρώσεις και από μετρημένα ροζ αντικείμενα. Δεν χρειάζεται να έχεις εκατοντάδες μικρά ροζ αντικείμενα διακόσμησης, αρκεί για παράδειγμα ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σε ροζ χρυσή ή ροζ ματ απόχρωση.

Αν πάλι θέλεις ένα εναλλακτικό ροζ στοιχείο, επένδυσε στο ροζ χρώμα για κιμωλίες ή σε έναν τοίχο με ροζ ριγέ ταπετσαρία.