Shades of pink! Το manicure της Κατερίνας Καινούργιου μοιάζει σαν της Barbie

Shades of pink! Το manicure της Κατερίνας Καινούργιου μοιάζει σαν της Barbie

Αυτό το σχέδιο θα απογειώσει τα summer looks φέτος στις διακοπές.

Ο φανταστικός ροζ κόσμος της Barbie, επικρατεί παντού αυτή τη χρονιά και μας έχει κάνει όλους να τον αγαπήσουμε. Το trend πέρα από ρούχα και αξεσουάρ μπορείς να το υιοθετήσεις είτε στο μακιγιάζ σου, είτε ακόμη και στα νύχια σου. Το barbiecore trend, από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Τα νύχια σου θα μοιάζουν με της Barbie

https://www.instagram.com/p/CuaOyXFOBYN/

Ombre manicure

Όλες οι αποχρώσεις φούξια, ροζ και magenda μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα σχέδια στο manicure. Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ναι στα ροζ νύχια! Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει πάντα τα πιο σύγχρονα και ιδιαίτερα nail arts, ακολουθώντας τις τάσεις και κάνοντας τα νύχια της, να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα.

5 ενυδατικές μάσκες που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επίλεξε ένα ombre ροζ manicure. Η βάση είναι σε μία pale ροζ απόχρωση, ενώ η άκρη του νυχιού σε έντονο φούξια. Το σχήμα όπως και τις περισσότερες φορές η Κατερίνα επιλέγει τα almond nails.

katken85_363783236_18378434083055557_3543358467590153396_n.jpg

@katken85

Αν δεν θέλεις να κάνεις τα νύχια σου ombre σαν της Κατερίνας, μπορείς, να προσαρμόσεις το barbiecore trend στο δικό σου προσωπικό στυλ. Αν σου αρέσει δηλαδή να πειραματίζεσαι, μπορείς να κάνεις τα πιο funky σχέδια, αλλά αν θέλεις κάτι πιο sparkle, τα glitters και τα στρας, θα στολίσουν τα νύχια σου και θα αναδείξουν τα summer looks σου.

Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ψεύτικες φακίδες; 3 beauty tips για απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να πάρεις έμπνευση για το δικό σου barbiecore manicure.