Θέλεις να φύγεις διακοπές, χωρίς να αγχώνεσαι για το σπίτι; Τότε πρέπει να γνωρίζεις το Home On!

Θέλεις να φύγεις διακοπές, χωρίς να αγχώνεσαι για το σπίτι; Τότε πρέπει να γνωρίζεις το Home On!

Θέλεις να απολαύσεις carefree διακοπές; Εξασφάλισε για το σπίτι σου το Home On!

Όλο τον χρόνο ανυπομονώ για τη στιγμή που θα επιβιβαστώ σε ένα καράβι αραγμένο στον Πειραιά και θα βάλω πλώρη για κάποιον παραδεισένιο προορισμό των Κυκλάδων. Βέβαια, από τη στιγμή που θα «πιάσω» λιμάνι σε κάποιο γραφικό νησί, το μυαλό μουαναπόφευκτα… τριγυρίζει πίσω στην πρωτεύουσα, δηλαδή στο σπίτι μου. Ή τουλάχιστον, αυτό συνέβαινε μέχρι πέρυσι. Ναι, κανείς δεν χαίρεται το σπίτι μου όπως εγώ, αλλά εθιμοτυπικά ο Αύγουστος είναι ο μήνας που το σπίτι μου δεν με βλέπει σχεδόν καθόλου. Λίγο στο ένα μέρος, λίγο στο άλλο, πιο πολύ στο χωριό κι ένα ταξίδι με την παρέα που σχεδιάζαμε εδώ και πολύ-πολύ καιρό, ουσιαστικά το σπίτι διπλοκλειδώνει στις αρχές του μήνα και ξεκλειδώνει τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, αυτό που συνειδητοποίησα πέρυσι και ενώ βρισκόμουν στα Κουφονήσια με τις κολλητές μου, ήταν πως η σκέψη και το άγχος ότι μπορεί να συμβεί κάτι στο σπίτι μου, ενώ εγώ βρίσκομαι μακριά από αυτό, δεν μου επέτρεπε να απολαύσω τις απόλυτα carefree διακοπές που ονειρευόμουν όλον τον χειμώνα. Όχι, δεν θέλω να κινδυνολογώ, αλλά μερικά χρόνια πριν, μία φίλη είχε επιστρέψει άρον άρον στην Αθήνα από την Ικαρία, έπειτα από μόλις τρεις ημέρες παραμονής, επειδή η γειτόνισσα την ενημέρωσε τηλεφωνικώς πως είδε την πόρτα του σπιτιού της παραβιασμένη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η αφορμή να αναζητήσω λύσεις που θα με βοηθούσαν να αισθάνομαι πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ έχω κάνει όλα όσα μπορώ και οφείλω απέναντι στο σπίτι μου. Πράγματι, η ασφάλεια σπιτιού Home On της Generali, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη μοναδικά για εμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες μου, ήταν τελικά όλα όσα χρειαζόμουν για το σπίτι μου, όλα όσα χρειαζόμουν για να απολαμβάνω ξέγνοιαστες, συναρπαστικές διακοπές, χωρίς καμία απολύτως έγνοια.

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σκέφτεσαι, ενώ βρίσκεσαι σε μια «κρυφή» ακρογιαλιά, ξαπλωμένη αναπαυτικά σε μία ξαπλώστρα και απολαμβάνεις δροσιστικά κοκτέιλ με τις κολλητές σου, είναι πως έσπασε μία σωλήνωση και πλημμύρισε το διαμέρισμά σου ή πως κάποιος προσπάθησε να το διαρρήξει και τελικά τα κατάφερε, παίρνοντας μαζί το laptop και τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Ειλικρινά, εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Πώς δεν θα σε επιβαρύνουν αυτές οι σκέψεις όμως, κατά τη διάρκεια των διακοπών σου; Εξασφαλίζοντας μία μοναδικά ξεχωριστή ασφάλεια σπιτιού με το Home On της Generali, μία ασφάλεια τόσο ξεχωριστά μοναδική, όσο εσύ. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να προσαρμόσεις τις καλύψεις που σου προσφέρει το Home On και να δημιουργήσεις έναν μοναδικό συνδυασμό με βάση αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σπιτιού σου.

Έτσι, θα αποκτήσεις ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού, το οποίο θα σου εξασφαλίζει προστασία από φυσικά φαινόμενα, υλικοτεχνικές ζημιές στο κτήριο, σε περιφερειακές δομές και βοηθητικούς χώρους, καθώς και προστασία των περιουσιακών σου στοιχείων, όπως προσωπικά αντικείμενα ή συσκευές τεχνολογίας, το οποίο θα είναι μοναδικό, φτιαγμένο ειδικά για εσένα.

IMG_0858.jpeg

3.500 έμπειροι σύμβουλοι είναι στο πλευρό σου, ακόμη και όταν δεν είσαι στο σπίτι

Κάπου εδώ, να σε πληροφορήσω πως όπου κι αν βρίσκεσαι, όποια στιγμή κι αν το αποφασίσεις, μπορείς να αποκτήσεις τη δική σου, μοναδική ασφάλεια σπιτιού για το προσωπικό σου «βασίλειο». Αρκεί να απευθυνθείς σε έναν από τους 3.500 έμπειρους και εξιδεικευμένους συμβούλους της Generali, προκειμένου να αναλύσετε τις ανάγκες της κατοικίας σου και να σου προτείνει μία λύση, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου. Ακριβώς όπως συνέβη και με εμένα, προσφέροντάς μου αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες ήταν… κομμένες και ραμμένες στις μοναδικές ανάγκες του σπιτιού μου, αλλά και του budget μου. Εκείνος ήταν πρόθυμος να μου εξηγήσει αναλυτικά τις καινοτόμες υπηρεσίες που θα είχα στη διάθεσή μου με το Home On, ενώ με καθησύχασε πως ό,τι και αν συνέβαινε στο σπίτι μου, κάθε στιγμή, θα υπήρχε πάντα κάποιος στο πλευρό μου, είτε ήμουν στην Αθήνα, είτε σε οποιονδήποτε προορισμό!

Πέραν, λοιπόν, από τυχόν δυσκολία στο… ψάξιμο που ίσως υποθέτεις πως έχουν αυτές οι διαδικασίες, υπάρχει επίσης ένας ακόμα μύθος: Πως για να ασφαλίσεις το σπίτι σου χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πέρα από το γεγονός ότι με την ασφάλιση Home On επιλέγεις εσύ το εύρος της ασφάλισής σου, συνδυάζοντας καλύψεις για το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τους περιφερειακούς χώρους, αρκεί να γνωρίζεις ότι μία ασφάλιση σπιτιού κοστίζει κατά μέσο όρο τα μισά χρήματα από όσα ξοδεύεις σε ετήσια βάση για τον καθημερινό σου καφέ!

Είναι αλήθεια ότι στην Generalli αντιλήφθηκαν ακριβώς τι ζητούσα από την ασφάλεια του σπιτιού μου κι εγώ απέκτησα την κουλτούρα της ασφάλειας σπιτιού, που με βοήθησε να αλλάξω όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου: Έχοντας ασφαλισμένο το σπίτι μου, την εστία μου, τη «φωλιά» μου, μπορώ να πετάξω όσο μακριά ονειρεύομαι, απαλλαγμένη από κάθε άγχος του «τι θα συμβεί αν…». Έτσι, είτε ακούω για ακραία καιρικά φαινόμενα, είτε για έξαρση διαρρήξεων στην περιοχή, νιώθω κάθε φορά την ίδια ηρεμία: Εγώ έχω κάνει για το σπίτι μου και για τον ίδιο μου τον εαυτό, ό,τι καλύτερο μπορούσα, χάρη στη Generali και την ασφάλεια σπιτιού Home On.

Επιπλέον, η ασφάλιση κατοικίας της Generali προσφέρει εκτός από ασφαλιστικές καλύψεις και αξιόπιστο after sales service, μια σειρά από υπηρεσίες που πλαισιώνουν την ασφάλισή σου, όπως 24ωρη τεχνική βοήθεια, δυνατότητα on line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης, συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο και άμεση επισκευή καθώς και άμεση αποζημίωση για ζημιές έως 2.500ευρώ, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών.

1.jpg

Αν μετράς και εσύ τις ημέρες αντίστροφα, για τη στιγμή που θα κλείσεις τη βαλίτσα και θα βάλεις επιτέλους πλώρη για έναν παραμυθένιο, παραθαλάσσιο προορισμό, μην ξεχάσεις, να φροντίσεις το σπίτι σου. Εξασφαλίζοντας μια μοναδική, εξατομικευμένη ασφάλεια Home On της Generali, μια σειρά από ανησυχίες θα εκλείψουν και η χαλάρωση δίπλα στο κύμα θα είναι πιο ολοκληρωτική από ποτέ.

Διότι, μια αξιόπιστη ασφάλιση, μοναδικά προσαρμοσμένη στο προφίλ σου και τις ανάγκες του δικού σου προσωπικού «καταφυγίου», σαν της Generali, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Μπορεί να σου προσφέρει μία ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης και προστασίας για οτιδήποτε μπορεί να σου προκύψει.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Public