Πράγματα που κολλάνε (και δεν θέλετε να ξεκολλήσουν)

Πράγματα που κολλάνε (και δεν θέλετε να ξεκολλήσουν)

Το A Few Sticky Things έρχεται για να γεμίσει τους τοίχους με πρωτότυπα αυτοκόλλητα που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Έχουμε ξαναμιλήσει σε αυτή τη στήλη για αυτοκόλλητα τοίχου σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τόσο από ελληνικές εταιρείες όσο και από ξένες. Τώρα, ήρθε η σειρά να προσθέσουμε στη λίστα μας μια νέα πρόταση για τους τοίχους των σπιτιών μας, και το όνομα αυτής A Few Sticky Things.

Πρόκειται για έναν καινούργιο τρόπο ανανέωσης του χώρου σας, ο οποίος εκτός από τη πρωτοτυπία του, σας δίνει τη δυνατότητα να τον προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές και διακοσμητές της ομάδας A Few Sticky Things, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν πάνω στον δικό σας προσωπικό χώρο, σχεδιάζοντας μοναδικά αυτοκόλλητα αποκλειστικά για εσάς, προσαρμοσμένα στις διαστάσεις του χώρου σας, σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε μια φωτογραφία του χώρου στο site του A Few Sticky Things, και όταν το αυτοκόλλητό σας ετοιμαστεί, μια ομάδα έμπειρου προσωπικού θα έρθει να σας το τοποθετήσει.

Μπορείτε αν επιλέξετε ανάμεσα σε αυτοκόλλητα δαπέδου, τοίχου, υπολογιστών και τζαμιών, έτοιμα ή κατά παραγγελία, ενώ αν χρειάζεστε αυτοκόλλητα για την εταιρεία σας, η ομάδα της Sticky Things ειδικεύεται και σε διαφημιστικά αυτοκόλλητα, σήμανσης και βιτρινών.

Αλλάξτε στυλ μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργώντας μια ευχάριστη, αυθεντική και μοναδική διακόσμηση, με τον πιο έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο.

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες της εταιρείας στο: www.stickythings.gr