Τη φετινή Black Friday, η «μαγική» σκούπα της Dyson που παγιδεύει και ιούς έχει την τιμητική της

Τη φετινή Black Friday, η «μαγική» σκούπα της Dyson που παγιδεύει και ιούς έχει την τιμητική της

Αλήθεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσθέτεις στη wishlist σου κάθε χρόνο;

Η ανάγκη μας για ένα καθαρό και περιποιημένο σπίτι, μπορεί καμιά φορά να είναι έως και… πιεστική: Πόσες φορές έχεις πιεστεί από τις υποχρεώσεις σου, τις σχέσεις σου, τους φίλους και στρέφεσαι προς τη γενική του σπιτιού διότι θέλεις κάτι να βρίσκεται σε τάξη, σε μία ζωή γεμάτη αταξία; Είναι θέμα υγείας είναι όμως και ψυχολογίας και σε ό,τι αφορά στις «έξυπνες» συσκευές που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου, ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά.

Η Παρασκευή με τις υπερπροσφορές της χρονιάς, η Black Friday δηλαδή, βρίσκεται εδώ και είναι η ευκαιρία που έψαχνες. Αλήθεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσθέτεις στη wishlist σου κάθε χρόνο; Αν η απάντηση είναι οι «έξυπνες» συσκευές για να διατηρείς το χώρο σου όπως σου αρέσει, καταλαβαίνουμε τον λόγο. Καταλαβαίνουμε, επίσης, πως όσο πλησιάζει η συγκεκριμένη ημέρα, έχεις να εξετάσεις πολλές επιλογές. Μην ανησυχείς, όμως, διότι βρήκαμε την κατάλληλη συσκευή για να σε βοηθήσουμε με την έρευνα αγοράς σου.

Ο λόγος για την Dyson Gen5 Detect, που χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία βαθύ καθαρισμού, θα γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη το No1 item στη φετινή Black Friday wishlist σου. Ιδού τα μυστικά που θα σε κάνουν να πάρεις την απόφαση.

1700727598271-347567850-image003.jpg

Οι γωνίες του σπιτιού γίνονται πιο καθαρές από ποτέ

Πίστευες μέχρι σήμερα, πως μία σκούπα, θα ήταν ικανή να ρουφήξει κάθε ίχνος σκόνης, ακόμα και από την cozy γωνία διαβάσματος που είχες δημιουργήσει με τα πολλά μικρά έπιπλα ή τις γωνίες στις ντουλάπες σου και τη βιβλιοθήκη σου που είχες τοποθετήσει κουτιά και βιβλία; Εάν όχι, μάλλον πρέπει να σε συστήσουμε με την πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα HEPA της Dyson, τη Dyson Gen5 Detect που καθαρίζει ακόμα και τα πιο «κρυφά» σημεία του χώρου σου. Πώς το κάνει αυτό; Με το ενσωματωμένο εξάρτημα για ξεσκόνισμα και γωνίες που βρίσκεται στον σωλήνα και απελευθερώνεται με ένα κλικ.

Η νέα σκούπα της Dyson έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει την απόλυτη ασύρματη ευελιξία αφού με την άνετη λαβή της και τον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας έως και 70 λεπτά ισχυρής απορροφητικότητας, παράγει 280 Air Watt και κάνει τη «βρώμικη» δουλειά για σένα, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού σου.

1700727611768-929461659-image005.jpg

Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα της καθαριότητας

Και τώρα θα μας πεις καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με την σκόνη ή τις τρίχες που κρύβονται σε σημεία όπως είναι ο καναπές, το στρώμα, οι σκάλες ή και ακόμη τα καθίσματα του αυτοκινήτου; Υπάρχει και εδώ λύση καθώς η Dyson σχεδίασε την τεχνολογία laser dust για να ανιχνεύει τα σημεία που υπάρχει σκόνη, σε συνδυασμό με την τεχνολογία de-tangle και το μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα, ιδανικό για την αφαίρεση της τρίχας.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που ενώ έχεις κάνει γενική στο σπίτι, το λαμπερό φως αναδεικνύει τα σωματίδια σκόνης και τις τρίχες που βρίσκονται σε σημεία που δεν είχες ποτέ παρατηρήσει. Η μηχανοκίνητη κεφαλή της Dyson Gen5 Detect, όμως, περιστρέφεται με τέτοιο τρόπο συνεχόμενα, που απορροφά τις τρίχες κατευθείαν στον κάδο, αποτελώντας σανίδα σωτηρίας σου για όλες αυτές που πέφτουν και μπλέκονται παντού.

1700727626687-258669033-image006.jpg

Υποσχόμενη να ικανοποιήσει και τις πιο «τρελές» φιλοδοξίες σου σε σχέση με την καθαριότητα του σπιτιού σου, είναι εξοπλισμένη με ενισχυμένο σύστημα φιλτραρίσματος HEPA που παγιδεύει το 99,99% των σωματιδίων σκόνης και τους ιούς μεγέθους έως και 0,1 microns για το πιο υγιεινά καθαρό σπίτι.

1700727640214-172645572-image008.jpg

Σκέψου το ιδανικό σκηνικό: Χειμώνας, λίγο πριν τις γιορτές, cozy ατμόσφαιρα και χαλάρωση στο σπίτι. Μπορεί η συγκεκριμένη συνθήκη να γίνει πιο ιδανική; Η απάντηση είναι «ναι», διότι τώρα με την Dyson Gen5 Detect ξέρεις πως το σπίτι σου είναι όσο πιο καθαρό γίνεται, ακόμη και στα πιο «κρυφά» σημεία, ώστε να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σε αυτό. Εμείς αποφασίσαμε που θα επενδύσουμε τη φετινή Black Friday, εσύ;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor