Τα καλύτερα προφίλ του Instagram αν ψάχνεις diy ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα καλύτερα προφίλ του Instagram αν ψάχνεις diy ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Η πιο ωραία περίοδος του χρόνου φτάνει και όσοι δεν έχουμε ήδη στολίσει ήρθε η ώρα να το κάνουμε. 

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε Χριστούγεννα και όσοι δεν έχουμε στολίσει ακόμα, ήρθε πια η ώρα να το κάνουμε. Αν ωστόσο, είσαι από τα άτομα που κάθε χρόνο σου αρέσει να κάνεις και κάτι διαφορετικό όσον αφορά την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου ή προτιμάς να κάνεις πιο ιδιαίτερα - και γιατί όχι χειροποίητα - δώρα στους αγαπημένους σου αλλά δεν έχεις πολλές ιδέες, σου έχουμε τη λύση.

Βρήκαμε τους καλύτερους λογαριασμούς στο Instagram που θα σε βοηθήσουν να «ανακτήσεις» τη χαμένη σου χριστουγεννιάτικη έμπνευση και σου τους παρουσιάζουμε. Thank us later!

@vintageirishkat

Η Katrina Carroll ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση και τη μόδα, ενώ έχει και το δικό της e-shop με ρούχα και αξεσουάρ. Στο προφίλ της πέρα από την φανταστική ιδέα του να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με κουρτίνες με κρόσια σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, θα βρεις διάφορες ιδέες για το πώς να διακοσμήσεις διάφορες γωνιές του σπιτιού σου για να μπεις γρήγορα κι εσύ σε x-mas mood.

https://www.instagram.com/reel/Cz6sEtQLUME/

@orlaithdonlon

H Orlaith Donlon μπορεί να είναι μαία και να έχει 4 παιδιά, ωστόσο στο προφίλ της στο Instagram θα βρεις σίγουρα από ιδέες διακόσμησης μέχρι και συνταγές. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα boho στολίδια για το δέντρο σου, όπως δείχνει η Orlaith στο βίντεό της ή να τα κάνεις δώρο στους καλεσμένους σου, καθώς μπορούν να σταθούν όλο τον χρόνο σαν διακοσμητικά. Το μόνο που θα χρειαστείς γι' αυτά τα στολίδια μακραμέ είναι το ειδικό κορδόνι, μερικά ξύλινα δαχτυλίδια και και ξύλινες στρογγυλές χάντρες, μια χτένα κι ένα ψαλίδι.

https://www.instagram.com/reel/CWB4AWOj2pw/

@daintydressdiaries

Στον λογαριασμό της Catherine Carton θα βρεις πολλές diy ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου αλλά και ιδέες για να φτιάξεις τον πιο όμορφο κήπο, αν είσαι από τους τυχερούς που διαθέτει το σπίτι τους αυτή την άνεση.

https://www.instagram.com/reel/ClML6z2jBz8/

@mama_mila_au

Η Chantel Mila Ibbotson είναι μαμά δύο παιδιών με πάθος για το στυλ, την οργάνωση και την καθαριότητα. Στον λογαριασμό της στο Instagram θα βρεις πέρα από ευφάνταστους τρόπους για να συσκευάσεις τα δώρα σου. Αυτό θα τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να μην ξοδέψεις έξτρα χρήματα αγοράζοντας πλαστικές σακούλες που κανείς δεν θα προσέξει και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στα σκουπίδια.

https://www.instagram.com/reel/CWl0lC6BFAn/

@halfbakedharvest

Εάν δεν σου αρέσει η χειροτεχνία, μπορείς να ξεδιπλώσεις όλη σου την έμπνευση φτιάχνοντας μια χριστουγεννιάτικη συνταγή. Και τι καλύτερο από φρεσκοψημένα μπισκοτάκια; Η Tieghan Gerard είναι η γυναίκα πίσω από τον λογαριασμό Half-baked Harvest στο Instagram και η σελίδα της είναι μια απόλαυση.

https://www.instagram.com/p/CW7Nup5MhQn/

@hanna_wol

Η Hanna Wolter έχει πολλές ιδέες που μπορείς να ξεκλέψεις αν θες να δώσεις μια νέα πνοή στην χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου, όπως αυτά τα στολίδια από ξυλάκια κανέλας. «Η κανέλα είναι μια από τις γνωστές μυρωδιές των Χριστουγέννων για μένα και μου αρέσει να πλημμυρίζω το σπίτι μου με το υπέροχο άρωμα καθ' όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Αυτά τα εξαιρετικά απλά στολίδια δεν χρειάζονται χρόνο για να φτιαχτούν και απαιτούν πολύ λίγα υλικά, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε μερικά, ενώ ταυτόχρονα ξεμπερδεύετε τα λαμπάκια και ζεσταίνετε το κρασί» ανέφερε η ίδια.

https://www.instagram.com/reel/CVyCjGJgOrK/

@astrid_werkstatt

Η Astrid επίσης στο Instagram θα σου δώσει πολλές εύκολες ιδέες για να φτιάξεις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το σπίτι σου.

https://www.instagram.com/reel/CWv7ZQPlfqQ/