Πώς αυτά τα Χριστούγεννα θα τους φέρεις όλους κοντά με τη δεξιοτεχνία του οίκου Georg Jensen;

Πώς αυτά τα Χριστούγεννα θα τους φέρεις όλους κοντά με τη δεξιοτεχνία του οίκου Georg Jensen;

Ανυπομονείς να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο Xmas dinner της χριστουγεννιάτικης σεζόν;

Εάν η γιορτινή περίοδος που διανύουμε είναι από τις αγαπημένες σου, δεν σε αδικώ! Βλέπεις, τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα ατελείωτες βόλτες στους στολισμένους δρόμους της πόλης, festive δώρα για τα πολυαναμενόμενα secret Santa με τους αγαπημένους σου και γιορτινά ρεβεγιόν για να έρθεις ακόμη πιο κοντά με φίλους και συγγενείς.

Για εσένα λοιπόν, που δεν βλέπεις την ώρα να δημιουργήσεις το πιο λαχταριστό και inspiring Xmas dinner, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σου, σου έχουμε μία συμβουλή: Φρόντισε να ενθουσιάσεις τους προσκεκλημένους, προτού ακόμη δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα που θα τους προσφέρεις, με τον πιο κομψό και stylish στολισμό του γιορτινού τραπεζιού, χάρη στην «υπογραφή» του σκανδιναβικού οίκου Georg Jensen.

Διότι εκεί, θα ανακαλύψεις -ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από είδη σερβιρίσματος- εκείνα που όχι μόνο υπακούουν στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά συγχρόνως ακολουθούν και τους «κανόνες» της διαχρονικής πολυτέλειας και του εμβληματικού design, που αναμφίβολα δεν πρέπει να λείπουν από το Christmas Eve που πλησιάζει! Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις The art of gifting elegance by Georg Jensen; Συνέχισε να διαβάζεις και αυτές τις γιορτές θα δημιουργήσεις βήμα-βήμα το πιο elegant εορταστικό γεύμα!

Γέμισε το εορταστικό τραπέζι με ακόμα περισσότερη λάμψη και ομορφιά

Ανυπομονείς να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο Xmas dinner της χριστουγεννιάτικης σεζόν; Τότε μία βόλτα σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Georg Jensen ή μία online περιήγηση εκεί είναι αρκετή, έτσι ώστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι σου να θαυμάσουν τα πιο iconic είδη σερβιρίσματος, τα οποία, σε συνδυασμό με το ανεπανάληπτο μενού που θα έχεις ετοιμάσει και τα signature cocktails των Χριστουγέννων, θα φέρουν τη λάμψη των γιορτών σε κάθε στιγμή!

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, επίλεξε να σερβίρεις με στυλ άφθονο νερό στους καλεσμένους σου, βάζοντας πάνω στο γιορτινό τραπέζι την πιο κομψή κανάτα Bernadotte από ανοξείδωτο ατσάλι, που θα φέρει έξτρα ομορφιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου. Εναλλακτικά μάλιστα, μπορείς να πεις «ναι» σε ένα item που αποπνέει elegance από την πρώτη κιόλας ματιά: Ο λόγος για την κανάτα Henning Koppel από ανοξείδωτο ατσάλι, σε midnight black απόχρωση.

1703154513723-16359950-image003.jpg

Απόκτησε τα must have essentials για να δημιουργήσεις τις πιο cozy στιγμές

Φυσικά, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις στο γιορτινό τραπέζι, είναι το Α και το Ω για να αποχαιρετήσεις το 2023 με τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Κάπου εδώ λοιπόν, έχει έρθει η στιγμή να επιμεληθείς τον πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό, που θα συνοδεύσει τις festive στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Είτε επιλέξεις, το κηροπήγιο Cobra από ανοξείδωτο ατσάλι καθρέφτη σε μεγάλο μέγεθος, που διατίθεται σε σετ των δύο τεμαχίων, είτε το κηροπήγιο Bloom από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό ή ακόμη και τα ρεσώ Cobra από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό PVD, ένα είναι το σίγουρο: Θα δημιουργήσεις στη στιγμή, το πιο cozy σκηνικό για τα πιο ξεχωριστά μέλη της οικογένειάς σου, τους φίλους σου ή ακόμη και τον σύντροφό σου.

1703154526418-917221339-image005.jpg

Και κάπως έτσι, μέσα από μία ιδιαίτερη και κομψή συλλογή από iconic items, που είναι εμπνευσμένα από τη μαγεία του χειμώνα, θα χαρίσεις αριστοκρατικές «νότες» σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και θα δημιουργήσεις το πιο λαμπερό Christmas dinner, φέρνοντας στις στιγμές με τους αγαπημένους σου την ανυπέρβλητη ομορφιά της σκανδιναβικής φύσης με μια σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση. Get ready girl, it’s the most wonderful time of the year!

Georg Jensen Concept Stores
Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 68 38 521 | Γρ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα, 210 89 85 507

Online αγορές: georgjensen.gr