Christmas glow! Η τέχνη του να βάζεις φως και λάμψη στις πιο γιορτινές στιγμές σου

Christmas glow! Η τέχνη του να βάζεις φως και λάμψη στις πιο γιορτινές στιγμές σου

Από αυτό το «ντόμινο» της χριστουγεννιάτικης αφθονίας φυσικά, δεν γίνεται να λείπει η διακόσμηση τους σπιτιού μας.

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Χριστουγέννων και κάπως έτσι, η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία των πιο γιορτινών ρεβεγιόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τι σημαίνει αυτό; Πως έχει έρθει η στιγμή να ετοιμάσεις όλες εκείνες τις glowing λεπτομέρειες, που θα δημιουργήσουν το πιο εορταστικό σκηνικό, δίνοντας έμφαση φυσικά στον στολισμό του σπιτιού σου.

Άλλωστε, ο περιποιημένος στολισμός του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και οι πιο λαμπερές deco προσθήκες, αποτελούν αναμφίβολα μέρος μιας καλής φιλοξενίας. Είτε πρόκειται λοιπόν, να οργανώσεις ένα τραπέζι για τα Χριστούγεννα, είτε για την Πρωτοχρονιά, το μόνο που χρειάζεται, είναι βάλεις τις κατάλληλες «πινελιές» τέχνης, που θα κάνουν level up στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Αν θέλεις, να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου τις φετινές γιορτές και να βιώσεις τις πιο λαμπερές indoor στιγμές μαζί τους, μία βόλτα στον απόλυτο προορισμό για τα φετινά Χριστούγεννα, είναι αρκετή! Και αυτό, διότι ο ιστορικός, σκανδιναβικός οίκος Georg Jensen, υπόσχεται να προσφέρει φως και λάμψη στις πιο γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Δημιούργησε την πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εντός σπιτιού

Κι όμως, ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις απευθείας τους καλεσμένους σου σε Xmas mood, τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, είναι να φτιάξεις μία λίστα με όλα όσα θα φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σου.

Άλλωστε, μπορεί τα εκλεκτά χριστουγεννιάτικα εδέσματα που θα πλαισιώσουν το Xmas menu σου και τα πιο sparkling outfits των ημερών να είναι το Α και το Ω, ωστόσο εξίσου σημαντική είναι η δημιουργία της πιο γιορτινής ατμόσφαιρας.

Τι θα έλεγες λοιπόν, να επιλέξεις το κηροπήγιο Bloom από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό, στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις τέσσερα από τα αγαπημένα σου κεριά, προσφέροντας έξτρα φως και λάμψη στις στιγμές με τους αγαπημένους σου; Και για εσένα, που δεν μπορείς να αντισταθείς στις μυρωδιές και τα αρώματα των Χριστουγέννων, μην παραλείψεις να διαλέξεις το αρωματικό κερί από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή 2023 Christmas Collectibles.

1703154997940-32257137-image003.jpg

Επίλεξε deco items που θα αναβαθμίσουν τις πιο γιορτινές στιγμές

Φυσικά, αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να μείνει εκτός της Xmas shopping list σου τα φετινά Χριστούγεννα, είναι η διακόσμηση του σπιτιού σου: Γυάλινα κηροπήγια, είδη σερβιρίσματος και βάζα, είναι μόνο μερικά από τα deco items, που θα δημιουργήσουν το πιο glow ‘n stylish σκηνικό, λίγο πριν υποδεχτείς τον νέο χρόνο.

Και επειδή, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο «πρωταγωνιστής» των εορταστικών ρεβεγιόν είναι τα γιορτινά τραπέζια, ιδού τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τη χριστουγεννιάτικη λίστα σου: Το πιο stylish παγοδοχείο σαμπάνιας/κρασιού Sky από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και ο πιο περίτεχνος γυάλινος δίσκος Panton, σε πράσινη απόχρωση.

1703155016539-372939783-image005.jpg

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι πού θα βρεις τα διακοσμητικά αυτά αντικείμενα που -θέλοντας και μη- θα δημιουργήσουν το πιο festive σκηνικό, ένας είναι ο προορισμός: Τα φυσικά καταστήματα Georg Jensen ή μία online περιήγηση στο site του σκανδιναβικού οίκου.

1703155029032-564609633-image007.jpg

Βάλε έξτρα «πινελιές» στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Αν υπάρχει μία εποχή του χρόνου, που οποιαδήποτε… υπερβολή είναι αποδεκτή, δεν είναι άλλη από εκείνη των Χριστουγέννων. Βλέπεις, τα φωτεινά λαμπιόνια στους δρόμους της πόλης, οι πούλιες και τα στρας στα festive outfits των ημερών και τα πιο sparkling beauty products, φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη μας για έξτρα χριστουγεννιάτικες «πινελιές» σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας.

Από αυτό το «ντόμινο» της χριστουγεννιάτικης αφθονίας φυσικά, δεν γίνεται να λείπει η διακόσμηση τους σπιτιού μας. Γι’ αυτό λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε για εσένα ένα «μυστικό», έτσι ώστε να επιλέξεις deco items που θα αναδείξουν όχι μόνο τον πλούσιο στολισμό του σπιτιού σου, αλλά και την καλαισθησία σου.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο οίκος Georg Jensen, που για ακόμη μία σεζόν θα σε εκπλήξει με τις μοναδικές δημιουργίες του: Από coolers σαμπάνιας και κηροπήγια, μέχρι κρεμαστά και επιτραπέζια στολίδια, όπως για παράδειγμα το σετ στολιδιών ελαφάκι και μανιτάρι, σε χρυσή απόχρωση. Και κάπως έτσι, η ανυπέρβλητη ομορφιά της σκανδιναβικής φύσης θα έρθει στην πιο γιορτινή καθημερινότητά σου με μια σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα κατασκευής με τη λειτουργικότητα.

1703155040009-232894579-image009.jpg

Το countdown των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο! Τα γοητευτικά και πολύτιμα χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης Georg Jensen είναι εδώ, για να προσθέσουν μία σκανδιναβική «πινελιά» φωτός και λάμψης, στο πιο γιορτινό σκηνικό του σπιτιού σου.

Georg Jensen Concept Stores
Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 68 38 521 | Γρ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα, 210 89 85 507

Online αγορές: georgjensen.gr