Παραμυθένια φωτιστικά από το μέλλον

Παραμυθένια φωτιστικά από το μέλλον

Μια νέα, φουτουριστική σειρά φωτιστικών θα μετατρέψει το σπίτι σας σε ένα μαγικό σκηνικό από ταινία του μέλλοντος.

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες, δημιουργικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα μέσα σε έναν χώρο, είναι να παίξετε με τον φωτισμό του. Η επιλογή του κατάλληλου φωτιστικού, παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτόν τον στόχο.

Τα φωτιστικά Future Flora είναι μια σειρά από κρεμαστές λάμπες, οι οποίες καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή, με έναν εξελιγμένο και ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο. Απλώς φανταστείτε να μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, να ανάβετε τον διακόπτη και να συνειδητοποιείτε πως όλο το φως έρχεται από ένα «ζωντανό μπουκέτο» λουλουδιών που εκπέμπει ζεστές ακτίνες φωτός στον χώρο. Σαν να έχετε δημιουργήσει μια δική σας μικρή ζούγκλα από «λαμπερά» φυτά μέσα στο σπίτι.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την τέχνη, ο Γερμανός σχεδιαστής Tord Boontje δημιούργησε για την εταιρία Artecnica αυτό το «ανθισμένο» σύστημα φωτισμού, το οποίο παρότι είναι σαφώς εμπνευσμένο από τα λουλούδια, δεν έχει το σχήμα κάποιου πραγματικού φυτού. Πρόκειται περισσότερο για μια γενικότερη ιδέα των λουλουδιών και όπως θα μπορούσαν να είναι αυτά στο μέλλον.

Κάθε λάμπα αποτελείται από πολλές πτυχές και μικρά ασημένια πέταλα και κάθε «λουλούδι» συνδέεται με το διπλανό του, σχηματίζοντας ένα νέο είδος ανθού. Όλες είναι φτιαγμένες από ανοξείδωτο χάλυβα με ματ ασημένιες επιφάνειες και, παρά τον μοντέρνο και μινιμαλιστικό χαρακτήρα τους, όλες εκπέμπουν ένα φως που δημιουργεί αυτόματα μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, χαλαρωτική, ακόμα και συναρπαστική.

Μπορείτε να αγοράσετε τις δικές σας Future Flora λάμπες από εδώ.