Secret Garden Party: Διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτυ στον κήπο γεμάτο μυστήριο

Secret Garden Party: Διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτυ στον κήπο γεμάτο μυστήριο

Και μην ανησυχείς για το πώς θα το οργανώσεις, γιατί τα πράγματα είναι απλά και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα υποψιαστεί τίποτα.

Τα γενέθλια της κολλητής σου έρχονται όπου να ‘ναι, όπως και η ώρα για να οργανώσεις τι έκπληξη θα της κάνεις! Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό άλλωστε, αναρωτιέσαι ποια θα είναι αυτή η έκπληξη που θα ξεπεράσει την προηγούμενη, αλλά συνήθως καταλήγεις στα γνωστά και αγαπημένα: Τούρτα -«έκπληξη», την ώρα ακριβώς που αλλάζει η ημέρα. Και, εντάξει, μπορεί αυτό το σχέδιο να πετυχαίνει και να είναι το πιο safe, όμως μήπως φέτος θα ήθελες κάτι πιο πρωτότυπο και grande (κάτι που βρίσκουμε πολύ λογικό);

Ποια είναι, όμως, αυτή η έκπληξη που θα κάνει τη διαφορά; Μην σκέφτεσαι πολύ γιατί σου έχουμε έτοιμη την απάντηση. Ένα secret garden party στον κήπο του σπιτιού σου! Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και δεν έχει πια κρύο, ο κήπος είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να κάνεις το πάρτυ έκπληξη για την κολλητή σου και να περάσατε μαζί τα πιο ευφάνταστα και chic γενέθλια που έχει κάνει.

Και μην ανησυχείς για το πώς θα το οργανώσεις, γιατί τα πράγματα είναι απλά και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα υποψιαστεί τίποτα. Συνεννοήσου με όλους τους κοντινούς σας φίλους για να βρίσκονται εκεί, πες της να περάσει από εσένα και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά διαδικαστικά. Και αφού λοιπόν αντεπεξήλθες στο δύσκολο task της οργάνωσης, πάμε να δούμε όλα τα υπόλοιπα, που πρέπει να κάνεις για το πιο iconic afternoon secret garden party της κολλητής σου! Hint: Urban Kipos, μουσική, ποτό and let’s get the party started!

#1 Η μουσική είναι το παν

Σε τόσα πάρτυ έχουμε πάει και αυτό που έχουμε καταλάβει σίγουρα, είναι ότι η μουσική παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία του. Σκέψου, πόσες φορές μπορεί να έμοιαζαν όλα τέλεια σε ένα πάρτυ ή μία απλή μάζωξη, όμως τελικά δεν υπήρχε κέφι λόγω της μουσικής. Γι’ αυτό, φρόντισε να βρεις τον καλύτερο DJ για τα γενέθλια της κολλητής και ετοιμαστείτε για το πιο ξέφρενο και διασκεδαστικό πάρτυ που έχετε κάνει ποτέ!

#2 Cocktail time

Κήπος, πάρτυ, φίλοι, τσεκ. Είναι δυνατόν να λείπουν τα cocktail; Φυσικά και όχι, θα πούμε εμείς. Άσε που, όπως μας έμαθε και η Carrie Bradshaw, ένα cosmopolitan είναι πάντα το ιδανικό ποτό για κάθε περίσταση, πόσο μάλλον για ένα πάρτυ έκπληξη. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι είτε να μάθεις, εσύ και οι φίλοι σου να φτιάχνετε cocktail -δεν φαντάζεσαι πόσο fun διαδικασία θα είναι- είτε να καλέσεις τον κατάλληλο bartender… για γενέθλια που θα φτάσουν σε άλλο level!

1715940442150-863563581-image003.jpg

#3 Στο βάθος κήπος

Δεν πιστεύω να νόμιζες ότι τελειώσαμε εδώ, γιατί τώρα έφτασε η ώρα να αναλύσουμε το πιο σημαντικό «βήμα»: Τη διαμόρφωση του κήπου. Σε ένα πάρτυ άλλωστε, ο χώρος και η αισθητική παίζουν πάντα πολύ μεγάλο ρόλο, οπότε φρόντισε ο κήπος σου να έχει το πιο chic στυλ για τα γενέθλια της κολλητής. Και μην αγχώνεσαι για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, διότι η Praktiker Hellas και η νέα καμπάνια Urban Kipos έχουν φροντίσει να βρεις τις 100% πιο μοδάτες και aesthetic επιλογές για ένα σωστό secret garden party.

Αρχικά, διακόσμησε τον κήπο σου με φωτιστικά γιρλάντες, για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα και βάλε σε διάφορα σημεία του χώρου μικρά φαναράκια, έτσι ώστε όταν σουρουπώσει και αρχίσει να νυχτώνει, το φως να έρχεται μόνο από εκεί. Κρέμασε ακόμα, όπου μπορείς, μικρούς κισσούς σε γλάστρα ή επίλεξε και άλλα φυτά εξωτερικού χώρου για να αποκτήσει ο κήπος σου το πράσινο που θέλεις.

1715940465023-685203063-image005.png

Τώρα, αν θες να απογειώσεις τη διακόσμηση του πάρτυ και να του δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω, τοποθέτησε στον κήπο σου ένα μεγάλο λευκό κιόσκι, μέσα στο οποίο θα βρίσκεται το τραπέζι με τα cocktails, ενώ κατά μήκος του μπορείς να προσθέσεις μεγάλα και φουσκωτά μαξιλάρια.

1715940480640-901586708-image007.png

Εννοείται πως την τελική «πινελιά», θα τη δώσει η άσπρη πολυθρόνα-αιώρα που θα βρίσκεται εκεί για όποιον έχει κουραστεί και θέλει να χαλαρώσει με στυλ.

1715940501891-939546310-image009.png

#4 Αποτύπωσε τη στιγμή

Τα πάρτυ σημαίνουν φωτογραφίες, άπειρες φωτογραφίες, οι οποίες αποτυπώνουν τις υπέροχες στιγμές χαράς που περνάς με τους φίλους σου. Και πιστέψτε μας, σίγουρα θα βγάλεις πολλές από αυτές στο secret garden party της κολλητής σου. Μια, όμως, από αυτές, θα τη στείλεις στην Praktiker Hellas, για να λάβεις μέρος στα Urban Kipos Awards, τα βραβεία με τα πιο διασκεδαστικά challenges για στυλάτα φυτά, κομψό BBQ και μοδάτα αξεσουάρ (κήπου).

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να φωνάξεις την κολλητή σου και να «Πάρετε πόζαKipos» σαν μοντέλα, μαζί με το αγαπημένο σας και πιο iconic αντικείμενο του κήπου και ένα είναι το σίγουρο: Εσύ και η κολλητή σου θα έχετε πολλές πιθανότητες να αναδειχθείτε σε νικήτριες του πιο συναρπαστικού διαγωνισμού. Μπορείς να δεις και το video που ακολουθεί -και διατίθεται και σε έκδοση με ακουστική περιγραφή- για να πάρετε ιδέες.

1715940523395-694875715-image011.jpg

Μετά από αυτήν τη διοργάνωση, είναι σίγουρο ότι η κολλητή σου θα σε ευχαριστεί για μια ζωή. Βέβαια, θα ευγνωμονεί και την Praktiker Hellas καθώς, με τη νέα καμπάνια Urban Kipos, προσφέρει χιλιάδες ποιοτικά προϊόντα για να διαμορφώσεις τον εξωτερικό χώρο των ονείρων σου. Κάνε της, λοιπόν, την έκπληξη και χάρισέ της το πιο υπέροχο garden party!