Τεχνολογία, άνεση, ευκολία: Το τρίπτυχο των νέων εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων της LG

Τεχνολογία, άνεση, ευκολία: Το τρίπτυχο των νέων εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων της LG

Ας πάρουμε, όμως, ένα λεπτό και ας φέρουμε στο μυαλό μας το ιδανικό πλυντήριο πιάτων. Θέλουμε να καθαρίζει σε βάθος τα σκεύη μας, να μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε τον χώρο για την τοποθέτησή του αλλά και να μπορεί να… συνδέεται με το κινητό μας.

Advertorial

Ζούμε σε μία εποχή κατά την οποία η καθημερινή καθαριότητα αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες, ειδικά όταν πρόκειται για αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για να φάμε όπως είναι τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα και άλλα σκεύη. Έτσι, δίνουμε μεγάλη σημασία στις οικιακές συσκευές που φροντίζουν να τα κάνουν να λάμπουν και, πλέον, έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς το πλυντήριο πιάτων.

Ας πάρουμε, όμως, ένα λεπτό και ας φέρουμε στο μυαλό μας το ιδανικό πλυντήριο πιάτων. Θέλουμε να καθαρίζει σε βάθος τα σκεύη μας, να μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε τον χώρο για την τοποθέτησή του αλλά και να μπορεί να… συνδέεται με το κινητό μας. Και τα νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού της LG έρχονται να μας προσφέρουν ακριβώς αυτό που αναζητάμε.

Συνέχισε να διαβάζεις το advertorial και θα καταλάβεις γιατί (μάλλον) δεν θα αργήσεις να πεις το «ναι» στα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια της LG.

1716458875995-674840571-image003.jpg

Πώς ένα πλυντήριο πιάτων μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη μας

Η LG Electronics (LG) λανσάρει τα νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού στην ελληνική αγορά συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία, άνεση και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων. Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων, έρχονται να ενισχύσουν τις επιλογές που μας προσφέρει η εταιρεία, καλύπτοντας τις διαφορετικές μας ανάγκες ως προς την τοποθέτησή τους στον χώρο της κουζίνας.

Πώς το κάνουν αυτό; Τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™ (DB475TXS και DB365TXS) διακρίνονται αρχικά, για την κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, προσθέτοντας ευκολία και λειτουργικότητα στην κουζίνα.

Επιπλέον, η τεχνολογία TrueSteam™ καθαρίζει τα πιάτα σε βάθος με τη δύναμη του ατμού και εξασφαλίζει λιγότερες κηλίδες από το νερό[1]. Επίσης, με τα πλυντήρια πιάτων της LG, μπορούμε να είμαστε σίγουρες για τον ισχυρό και αποδοτικό καθαρισμό των σκευών μας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία QuadWash™, που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων για να ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος, ενώ το Dual Zone Wash μας επιτρέπει να επιλέξουμε διαφορετικά επίπεδα πίεσης για κάθε ράφι.

1716458896660-23195556-image005.jpg

Τοποθέτηση και σύνδεση με smartphones

Πέρα από τα παραπάνω, μέσω της τεχνολογίας EasyRack™ Plus μπορούμε να ρυθμίσουμε τον χώρο για την τοποθέτηση των σκευών ανάλογα με τις ανάγκες μας, καθώς υπάρχουν τρία ρυθμιζόμενα ράφια, πτυσσόμενα στηρίγματα και κατακόρυφη κίνηση για προσαρμογή σε πιάτα και σκεύη διαφορετικού μεγέθους.

Ενώ, μέσω της τεχνολογίας ThinQ™ μπορούμε να απολαύσουμε μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες μέσα από το κινητό μας. Συνδεόμαστε από το smartphone μας μέσω WI-FI στην εφαρμογή LG ThinQ™ και έτσι, μπορούμε να κατεβάσουμε νέα προγράμματα πλύσης για περισσότερες επιλογές καθαρισμού, αλλά και να λάβουμε ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης.

1716458916007-345907244-image007.jpg

Όλα τα πλυντήρια πιάτων της LG διακρίνονται για την καινοτομία και την κορυφαία τεχνολογία τους και οι νέες λύσεις εντοιχισμού ενισχύουν τις επιλογές μας, προσθέτοντας τους ευέλικτη τοποθέτηση στον χώρο της κουζίνας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεπτόμαστε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.lg.com/gr/oikiakes-syskeves.

[1] Σε σύγκριση με το μοντέλο LG χωρίς ατμό. Με βάση την καταμέτρηση των κηλίδων νερού μεταξύ των μοντέλων LG DFB325 (με ατμό) και DFB415 (χωρίς ατμό), σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμών της LG.