Ένα δεντρόσπιτο για όλη την οικογένεια

Ένα δεντρόσπιτο για όλη την οικογένεια

Ποιος χρειάζεται ένα συνηθισμένο διαμέρισμα, όταν μπορεί να μείνει μαζί με τους αγαπημένους του στο πιο σύγχρονο και design δεντρόσπιτο;

Τα δεντρόσπιτα ήταν και πάντα θα είναι μια υπόσχεση για περιπέτεια για τα παιδιά και μια ευκαιρία για απόδραση για τους ενήλικες, μια ρομαντική κρυψώνα μέσα στην φύση. Αυτά τα ιδιαίτερα μικρά κτίσματα ανάμεσα στα δέντρα πυροδοτούν τη φαντασία και την περιέργεια και φέρνουν στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις μαζί με την επιθυμία να μπούμε μέσα σε έναν μαγικό κόσμο.

Το Djuren Treehouse όμως, παρότι πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις, δεν είναι απλώς ένα δεντρόσπιτο. Οι σχεδιαστές του studio Baumraum, πήραν την αρχική ιδέα του δεντρόσπιτου και όλα τα συναισθήματα που δημιουργεί, και το έφεραν στη σημερινή εποχή, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, χωρίς όμως να χάνει στο ελάχιστο την μαγεία του.

Αυτό το μοναδικό κτίσμα σε σχήμα αυγού βρίσκεται σε μια δασική περιοχή στο Bremen της Γερμανίας και εξυπηρετεί ως ένα δεντρόσπιτο για όλη την οικογένεια του ιδιοκτήτη. Κάθε στοιχείο πάνω του είναι επηρεασμένο από την καμπυλωτή μορφή του, όπως το μεγάλο κυκλικό παράθυρο και το εντοιχισμένο σαλόνι, το οποίο είναι καλυμμένο με γκρι τσόχα. Ένα ιδανικό μέρος για να μαζευτεί η οικογένεια, ή μια μεγάλη παρέα φίλων, για ένα ρομαντικό βράδυ κάτω από τ' αστέρια.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστεί το Djuren Treehouse περιλαμβάνουν γυαλί, λευκές επιφάνειες υμένα, γυαλισμένο δάπεδο από ξύλο βελανιδιάς, ακρυλικές επιφάνειες από γυαλί και κόκκινο μπαμπού. Όλα μαζί, έρχονται και δένουν μέσα στη φυλλωσιά του δέντρου για να δημιουργήσουν το τέλειο παραμυθένιο καταφύγιο για μικρούς και μεγάλους.