Η πιο γλυκιά, λιλιπούτεια βίλα

Η πιο γλυκιά, λιλιπούτεια βίλα

Ποιος είπε πως οι βίλες πρέπει να είναι τεράστιες και μεγαλοπρεπείς για να δικαιώνουν το όνομά τους;

Η αυστριακή φίρμα LOVE Architecture έχει μια διαφορετική άποψη για το πως μπορεί να είναι μια πολυτελής βίλα και, αφήνοντας στην άκρη τα κλισέ και τις υπερβολές, σχεδίασε μια μικρή και μαζεμένη βίλα, η οποία σίγουρα είναι ό, τι πιο γλυκό και χαριτωμένο έχετε δει τελευταία στον χώρο της αρχιτεκτονικής και του interior design.

Η Villa 3S, όπως ονομάζεται, στην περιοχή Graz στης Αυστρίας, είναι γεμάτη με υπέροχα χαρακτηριστικά και μικρά αλλά εντυπωσιακά στοιχεία που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Αρχής γενομένης από την πρωτότυπη φόρμα της και τον ριζοσπαστικό σχεδιασμό της, η σύγχρονη αυτή κατοικία καταφέρνει να ξεχωρίζει μέσα στο φυσικό περιβάλλον που είναι τοποθετημένη, χωρίς όμως να το επηρεάζει. Τα παράθυρα ξεκινούν από το πάτωμα και φτάνουν μέχρι το ταβάνι πλημμυρίζοντας το εσωτερικό με άπλετο φυσικό φως, ενώ οι γυάλινες συρόμενες πόρτες ενώνουν με μοναδικό τρόπο εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κάνοντάς τους να φαίνονται σαν μια ενιαία μονάδα.

Τέλος, το καταπράσινο τοπίο που περικυκλώνει τη βίλα έχει αξιοποιηθεί στο έπακρον για να δημιουργήσει το τέλειο μέρος για χαλάρωση, υπαίθρια γεύματα, πάρτι και παιχνίδια.