Το σπίτι που «πετά» πάνω από το Los Angeles

Το σπίτι που «πετά» πάνω από το Los Angeles

Ακόμα και όσοι φοβούνται τα ύψη δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτή την φαντασμαγορική κατοικία.

Βρίσκεται στους λόφους του Hollywood (και αν τύχει και περάσετε ποτέ από εκεί η διεύθυνση είναι 8400 Grand View Drive) και η θέα που προσφέρει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς κατακόρυφα.

Το εκπληκτικό αυτό σπίτι στο LA κοιτά από ψηλά τα πολύχρωμα φώτα της πόλης και τον γαλάζιο ωκεανό, μέσα από την γυάλινη πρόσοψή του που «στολίζεται» περιφερειακά από πέτρα και μέταλλο.

Οι οικοδεσπότες –κατά πάσα πιθανότητα celebrities- υποδέχονται τους καλεσμένους τους μέσα από διαδρόμους με ατμοσφαιρικό φωτισμό, designer φινιρίσματα και ζεστά χρώματα, τους περνούν μια ξενάγηση από την επαγγελματική κουζίνα για σεφ, τα τρία υπνοδωμάτια, τα τέσσερα μπάνια με spa και τους μεγάλους χώρους χαλάρωσης και αναψυχής, και τέλος καταλήγουν στην ταράτσα που περιτριγυρίζει το σπίτι, για να κάτσουν σε μία από τις αναπαυτικές ξαπλώστρες δίπλα στην infinity πισίνα, που δίνει την εντύπωση πως χύνεται σαν καταρράκτης πάνω από την πόλη.

Έχετε μείνει με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια σας κάνουν αστεράκια; Μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 4.95εκ. δολάρια. Ναι, κι εμείς χαμογελάσαμε πικρά, αλλά όπως και να το κάνουμε, αξίζει και το τελευταίο cent.