Βουκολική ζωή πέντε αστέρων

Βουκολική ζωή πέντε αστέρων

Μια φάρμα στο Pittsburgh κάνει και το καλύτερο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο να φαντάζει φτωχό και «λίγο» μπροστά της.

Τώρα που τα πράγματα έχουν στενέψει όσο δεν πάει άλλο στα οικονομικά μας, η λύση της απόδρασης στην επαρχία για να φτιάξουμε μια νέα, καλύτερη ζωή εκεί γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Το ερώτημα που την ακολουθεί όμως, μας βάζει σε σκέψεις. Πως ζεις σε ένα σπίτι στην εξοχή, όταν έχεις μεγαλώσει στην πόλη και έχεις συνηθίσει στην αστική ζωή; Λοιπόν, αν μιλάμε για ένα τέτοιο σπίτι, εγώ προσωπικά μπορώ αν φύγω και αύριο.

Κάποτε ήταν μια παλιά και εγκαταλειμμένη φάρμα 150 στρεμμάτων. Τώρα, είναι το απόλυτο βουκολικό όνειρο. Η κατοικία αυτή βρίσκεται στο Pittsburgh της Pennsylvania και οι νέοι της ιδιοκτήτες κατάφεραν να την μεταμορφώσουν σε ένα υπέροχο εξοχικό, ιδανικό για να χαθείς μέσα στη φύση και να ξεφύγεις από την πολύβουη πόλη και τα προβλήματά της, έχοντας όμως διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή όλη την πολυτέλεια και τις ανέσεις που αξίζεις.

Το σπίτι αποτελείται από έναν τεράστιο αχυρώνα που υπάρχει στην έκταση εδώ και έναν αιώνα, μια αποθήκη εργαλείων, ένα θερμοκήπιο και πέντε «σπίτια θέας», καθένα από τα οποία απεικονίζει ένα μείγμα πολυτέλειας και ρουστίκ γοητείας. Οι λεπτομέρειες στην διακόσμηση «σκλαβώνουν» και τον τελευταίο λάτρη του design και εμπλέκουν το σύγχρονο με το παραδοσιακό στοιχείο με διακριτικό τρόπο, που δεν παύει όμως να εντυπωσιάζει. Καλύτερα όμως να αφήσουμε τις φωτογραφίες να πουν τα υπόλοιπα.