Φύκια και μεταξωτό design

Φύκια και μεταξωτό design

Το πιο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι βρίσκεται στην California και έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Όταν το τοπίο είναι τόσο συγκλονιστικό, είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσεις την έμπνευση που δίνει η φύση στο έπακρον και προς όφελός σου. Αυτό ακριβώς έκανε η αρχιτεκτονική ομάδα στη συγκεκριμένη περίπτωση, και δημιούργησε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο παλάτι, με σύγχρονο αέρα και κάθε πολυτέλεια που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος.

Βρίσκεται βόρεια του Los Angeles, πάνω στην απέραντη ακτή της California και καλύπτει 550τ.μ. παραλίας, μέσα στα οποία στεγάζονται –μεταξύ άλλων- πέντε υπνοδωμάτια, 6.5 μπάνια, ένα τεράστιο κεντρικό σαλόνι, ένα loft σε λογική Νέας Υόρκης, ένα εντυπωσιακό τζάκι και ένα υπέροχο ξύλινο deck με ατελείωτη θέα στον ωκεανό. Η πολυτέλεια κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε γωνία του σπιτιού, δοσμένη όμως μέσα από μοντέρνο σχεδιασμό και καθαρές γραμμές, που συνδυάζουν το σύγχρονο στοιχείο με το κλασικό (και κατά βάση αμερικάνικο).

Σημαντική λεπτομέρεια: όλα τα παράθυρα και οι τεράστιες τζαμαρίες κοιτάζουν προς τη θάλασσα και αφήνουν το τοπίο να «μπαίνει» μέσα στο εσωτερικό, πλημμυρίζοντάς το με φως και εικόνες γαλήνης και ηρεμίας.

Σας αρέσει; Βρίσκεται ακόμα προς πώληση για το πενιχρό ποσό των 37.5εκ. δολαρίων.