Η Neoset ορίζει τις τάσεις της διακόσμησης

Η Neoset ορίζει τις τάσεις της διακόσμησης

Το mix 'n match είναι η νέα τάση στο deco και κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από τη Neoset.

Τώρα που κανείς δεν βγαίνει πια και όλοι περνάνε τις μέρες τους και τις νύχτες τους στο σπίτι, είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε το χώρο σας θελκτικό ώστε να σας φτιάχνει τη διάθεση. Για αυτό η Neoset εγκαινιάζει την τάση «mix & match», μία τάση που τείνει να γίνει μόδα δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών και μας επιτρέπει να δώσουμε έναν «φρέσκο αέρα στον χώρο μας». Όπως και να είναι το στυλ του σπιτιού μας, μίνιμαλ, μοντέρνο, κλασικό ή μπαρόκ με το «mix & match» και με ένα κομμάτι Neoset «φρεσκάρουμε» όλο τον χώρο μας.

Το «mix & match» είναι μια ολόκληρη deco φιλοσοφία που μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε ετερόκλητα μεταξύ τους αντικείμενα, για παράδειγμα, έντονους χρωματικούς συνδυασμούς στις καρέκλες της τραπεζαρίας του σπιτιού σας με ένα ουδέτερο τραπέζι για ένα ισορροπημένο "pop" αποτέλεσμα.

Και επειδή ιδέες έχουμε όλοι στο μυαλό μας, αλλά χρειαζόμαστε έναν ειδικό για να μας καθοδηγήσει στο τέλειο αποτέλεσμα την Neoset μπορούμε να βρούμε υπέροχες και ανατρεπτικές ιδέες και συμβουλές διακόσμησης για να καλύψουμε την ανάγκη σας για ανανέωση σε καιρούς κρίσης. Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Neoset και διαμορφώστε μαζί με τους ειδικούς τον χώρο σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερα μπείτε στην επίσημη σελίδα της Neoset: www.neoset.gr