Ποιος θέλει να μείνει σε έναν τσιμεντένιο κύλινδρο αποχέτευσης;

Ποιος θέλει να μείνει σε έναν τσιμεντένιο κύλινδρο αποχέτευσης;

Αν αυτό ήταν πάντα το όνειρό σας, τώρα υπάρχει λύση και βρίσκεται στη Γερμανία.

Όταν λέμε πως οι Γερμανοί είναι χρόνια μπροστά από οποιονδήποτε άλλο λαό, δεν το λέμε τυχαία. Οι πολυμήχανοι αυτοί άνθρωποι κατάφεραν να βρουν μια πανέξυπνη και πρακτική χρήση ακόμα και για τους παλιούς, τεμαχισμένους, τσιμεντένιους σωλήνες από παλιές αποχετεύσεις. Πολύ απλά, τις μετέτρεψαν σε διαμερίσματα. Μην κάνετε γκριμάτσες αηδίας, αφήστε μας να σας εξηγήσουμε πρώτα.

Το Parkhotel στο Έσεν της Γερμανίας δημιούργησε μια σειρά ατομικών κατοικιών, οι οποίες είναι ιδανικές για μια προσωρινή παραμονή στη πόλη, χωρίς ο επισκέπτης να ξοδέψει πολλά λεφτά ενώ ταυτόχρονα θα μένει σε έναν ιδιαίτερο χώρο με εξαιρετικό design.

Τα μυαλά πίσω από αυτό το εγχείρημα, πήραν τους τεράστιους τσιμεντένιους σωλήνες, τους καθάρισαν, τους επεξεργάστηκαν, τους διακόσμησαν, τους έβαλαν ειδικά συστήματα ασφαλείας και τους τοποθέτησαν στο πάρκο. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάθε επισκέπτης, είναι να επιλέξει τις ημερομηνίες που θα επισκεφτεί τη πόλη, να κάνει κράτηση για όσους σωλήνες χρειάζεται και να πάρει μέσω mail τον ειδικό κωδικό ασφαλείας για τον σωλήνα του. Όσο για το πόσο θα του κοστίσει; Ο καθένας μπορεί να πληρώσει ότι επιθυμεί. Καλά διαβάσατε, ητιμή έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του κάθε επισκέπτη.

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη καταπληκτική δημιουργία στο www.dasparkhotel.net