Η πανάκριβη, ηλεκτρονική τουαλέτα των celebrities!

Η πανάκριβη, ηλεκτρονική τουαλέτα των celebrities!

Που μας εκπλήσσει με τις δυνατότητές της...

H Kohler Numi είναι η πιο high-tech τουαλέτα που έχουμε δει. Κυκλοφόρησε μέσα στην προηγούμενη χρονιά και ίσως λόγω τιμής η φήμη της δεν εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα. Για μια ακόμη φορά όμως ο κανόνας των celebrities υπερισχύει, αφού έρχεται και πάλι στο προσκήνιο χάρη στους διάσημους χρήστες της.

Paris Hilton, Christina Aguilera, George Clooney, Madonna, Μel Gibson, Κim Kardahsian την έχουν αποκτήσει και δηλώνουν... ενθουσιασμένοι!

Γαιτί; Ας αναλύσουμε ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων της και θα καταλάβετε τους λόγους.

Το καπάκι της ανοίγει αυτόματα, διαθέτει θερμαινόμενο κάθισμα, ενώ όταν κάθεται ο χρήστης πάνω της, βγάζει ζεστό αέρα από την κάτω πλευρά για να μην παγώνουν τα πόδια του τον χειμώνα. Διαθέτει αποσπώμενο εξάρτημα μπιντέ, τη θερμοκρασία και την ένταση του οποίου ο χρήστης τη ρυθμίζει από ένα ειδικό χειριστήριο με οθόνη αφής.

Η Hi-tech τουαλέτα Numi διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM αλλά και είσοδο Aux, για να μπορεί να ακούει ο χρήστης την αγαπημένη του μουσική από τα ηχεία της ή με ακουστικά! Τέλος, μία από της σημαντικότερες λειτουργίες της τουαλέτας είναι οτι μπορεί και καθαρίζεται μόνη της.

Η τιμή της είναι 6.400$ ή 4500€ και είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ. Δείτε και το video από την καμπάνια στο κάτω μέρος της σελίδας, που μόνο τουαλέτα δεν θυμίζει, και θα καταλάβετε!