Το εξοχικό της Meg Ryan

Το εξοχικό της Meg Ryan

Τα κατάξανθα μαλλιά, τα μπλε μάτια και το τεράστιο, γλυκό χαμόγελο της Meg Ryan μας προδιαθέτουν αμέσως για έναν χώρο κατεξοχήν «ζεστό», γεμάτο χρώματα και σχέδια.

Η ηθοποιός, όμως, έχει μία πιο αυστηρή πλευρά, που είναι εμφανής στο εξοχικό της στο Martha's Vineyard της Μασσαχουσέτης. Οι κατάλευκοι χώροι συνδυάζουν το vintage με το βιομηχανικό στοιχείο σε ένα σπίτι που, σύμφωνα με την Ryan, στην οποία ανήκουν οι ιδέες διακόσμησης των χώρων, φτιάχτηκε με σκοπό να περνάει χρόνο με τα δύο παιδιά της, μακριά από την καθημερινότητα.

Έτσι, η ηθοποιός δημιούργησε στο εξοχικό πολλά, μικρά δωμάτια, για τις διαφορετικές ασχολίες της οικογένειάς της. «Νιώθω ότι ανακαινίζω σπίτια όλη την ενήλικη ζωή μου, δήλωσε στο Elle Decoration. «Έχω κάνει ανακαινίσεις σε διαμερίσματα, lofts, ένα μικρό εξοχικό στην Montana- άπειρα μέρη. Συνεχώς σκίζω σελίδες περιοδικών διακόσμησης με πράγματα που με εμπνέουν. Η έμπνευση έρχεται από παντού- από την κουζίνα στο σπίτι μίας φίλης μου, μέχρι το lobby ενός ξενοδοχείου».