Το γυάλινο σπίτι του Alexis Hadjopulos

Το γυάλινο σπίτι του Alexis Hadjopulos

Ο άνθρωπος πίσω από το TINI έχει ελληνική καταγωγή και ζει σε ένα απίστευτο σπίτι στους λόφους του Hollywood.

This Is Not IKEA. Αυτό σημαίνουν τα αρχικά του TINI, ενός ξεχωριστού καταστήματος επίπλων και αντικειμένων διακόσμησης στο Los Angeles. Ο ιθύνων νους πίσω από την δημιουργία του TINI είναι ο Alexis Hadjopulos, ο οποίος ήθελε να φτιάξει ένα κατάστημα που θα προσέφερε ιδιαίτερα και μοναδικά αντικείμενα με ρετρό αισθητική και vintage αέρα, στις τιμές όμως που πουλά τα καρμπόν έπιπλά του το IKEA. Και εγένετο το This Is Not IKEA, το οποίο γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία στην Αμερική και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένα μία must τάση στο εμπόριο του interior design.

Ο Alexis Hadjopulos ζει εδώ και 2μιση χρόνια στους λόφους του Hollywood στο Los Angeles, σε μια σύγχρονη κατοικία 280τ.μ. η οποία είναι αντιπροσωπευτική του πνεύματός του. Το Apartment Therapy επισκέφτηκε πρόσφατα τον 34χρονο «vintage οραματιστή» στο υπέροχο σπίτι του και παρουσίασε τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους που έχει επιμεληθεί ο ίδιος με όρεξη και πολλές πρωτότυπες ιδέες. Μπείτε στη γκάλερι, κάντε το τουρ και προσπαθήστε να μην ζηλέψετε (πολύ).

Και να σκεφτεί κανείς πως ο ίδιος δεν είχε φανταστεί ποτέ μια καριέρα στο interior design. Αντίθετα, ο λόγος που μετακόμισε πριν 10 χρόνια στο LA ήταν για να γίνει pop star...