Το παριζιάνικο σπίτι με την πιο έντονη προσωπικότητα

Το παριζιάνικο σπίτι με την πιο έντονη προσωπικότητα

Το σπίτι του Vincent και της Bianca θα «στοιχειώσει» τα όνειρά σας για πολύ καιρό...

Αν έχετε έρωτα με το Παρίσι, τις minimal γραμμές στο design, τη δημιουργική χρήση των χρωμάτων και τις πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης, το συγκεκριμένο άρθρο θα σας κάνει τόσο καλό όσο και κακό. Καλό γιατί θα σας δώσει δεκάδες ιδέες και θα γεμίσει τη μέρα σας με μαγικές εικόνες από ένα σπίτι που θα «πεθαίνατε» να ήταν δικό σας και κακό για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Δεν είναι δικό σας (μας), δυστυχώς.

Ο Vincent είναι CEO στην Maison Pierre Frey, μια εξαιρετική γαλλική εταιρεία φινιρίσματος επίπλων. Μαζί με την γυναίκα του, Bianca, και τον 10 μηνών γιο τους Vasco, μένουν στο 1o Διαμέρισμα του Παρισιού, σε ένα σπίτι προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και «ντυμένο» με το προσωπικό του στυλ, από τα πλακάκια μέχρι τις κορνίζες.

Τολμηρά υφάσματα κουρτινών με «δυνατά» μοτίβα, πατώματα με ιδιαίτερο στυλ και επιλεγμένα designer κομμάτια δίνουν τις δικές τους, εντυπωσιακές, πινελιές, σε ένα χώρο που αναπνέει και αφήνει το φως να τον γεμίζει απ᾽ άκρη σ᾽ άκρη, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και να συνδυάζεται παιχνιδιάρικα με το φούξια, το φιστικί, το γαλάζιο και το κίτρινο.

Και η δημιουργικότητα μόλις βάρεσε τιλτ...