Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις στο εξωτερικό ιδού που πρέπει να μείνεις

Η δεκαετία του 1950 πέρα από την ιδιαίτερη μουσική, τη μόδα και το design που τη χαρακτηρίζει έχει αφήσει το στίγμα της και στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής. Η μεταπολεμική αρχιτεκτονική σε κατοικίες και κτίρια και της Ευρώπης επανεκτιμάται στις μέρες μας και έχει γίνει αρκετά δημοφιλής.

Μοντέρνες φουτουριστικές κατοικίες με μίνιμαλ εσωτερική διακόσμηση που παραπέμπουν στην αισθητική των 50s συναντάμε και στη Μεγάλη Βρετανία. Ένα πρόσφατο παράδειγμα που εντοπίσαμε είναι και αυτό της φωτογραφίας. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο Burnley του Lancanshire και διατίθεται προς πώληση σε πάσα ενδιαφερόμενο. Η συγκεκριμένη κατοικία, αν και είναι μεγαλύτερη από μισό αιώνα γοητεύει με τη δομή, το λιτό σχεδιασμό, τους ανοιχτούς χώρους και τις τεράστιες τζαμαρίες που αφήνουν εκτεθειμένο το εσωτερικό της.

Το σπίτι αυτό, που μοιάζει σαν να έχει βγει από την τηλεοπτική σειρά Mad Men ή από την ταινία Single Man του Tom Ford αποτελεί αρκετό κίνητρο για να κάνει κάποιους να μετακομίσουν στη Γηραιά Αλβιώνα.