Μπείτε στο διαμέρισμα της Miranda Kerr και του Orlando Bloom!

Μπείτε στο διαμέρισμα της Miranda Kerr και του Orlando Bloom!

Στην καρδιά του Manhattan

Supermodel και νεαρή μητέρα η 27 ετών Miranda Kerr, αγόρασε το διαμέρισμα έναντι 1.395.000 δολάρια για να μείνει εκεί με τον 33χρονο σύζυγό της Orlando Bloom (ναι, έτσι αναφέρεται το σπίτι της Kerr που θα μείνει με τον Bloom και όχι το σπίτι των Kerr και Bloom) και το νεογέννητο (μόλις λίγων ημερών) αγοράκι τους. Το ζευγάρι ζει κυρίως στην έπαυλη του Orlando στο Los Angeles, παρότι η Kerr χρειάζεται πιο συχνά να μένει στη Νέα Υόρκη.

Είναι ένα γωνιακό διαμέρισμα στο κτίριο Jade στο Μανχάταν. Το κτίριο πήρε το όνομά του από την Jade Jagger, την διακοσμήτρια κόρη των Mick και Bianca Jagger, γιατί είχε συμβάλει στην διακόσμησή του. Είναι 280 τετραγωνικών μέτρων. Το διαμέρισμα αγόρασε πριν μείνει έγκυος και διακόσμισε εξολοκλήρου μονη της, κάτι πιυ δείχνει ότι το κορίτσι έχει στυλ. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο, λίγο πριν γεννήσει επιχείρησε να πουλήσει το σπίτι, όμως τελικά το ζεύγος αποφάσισε να κρατήσει το διαμέρισμα του 10ου ορόφου.

Το διαμέρισμα- το υπερπολυτελές διαμέρισμα- βρίσκεται στην οδό West της 19ης Λεωφόρου και διαθέτει τεράστια παράθυρα από το πάτωμα ως την οροφή, και δύο μεγάλα μπαλκόνια με θέα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Οι κατάλευκοι τοίχοι και πατώματα καλύπτονται από πανάκριβα designer έπιπλα και διακοσμητικά. Το καλύτερο σημείο είναι η κρεβατοκάμαρα με μία τεράστια ντουλάπα από μάυρο κρύσταλλο και queen sized κρεβάτι. Ο χώρος δεν είναι φορτωμένος και το design είναι από τα πιο απλά και chic που έχουμε δει.

Τηλεοράσεις πλάσμα υπάρχουν στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, στην κουζίνα, ακόμη και στο μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει μία τουαλέτα στη μέση του σαλονιού των 9τμ φάρδους με γυάλινους τοίχους- αυτό είναι ίσως το μόνο παράξενο που είδαμε στο σπίτι. Το κτήριο είναι διόροφο και διαθέτει κοινή ταράτσα για τους ενοίκους. Το διαμέρισμα της Miranda όμως συνοδέυεται από ένα κήπο, όπου υποδέχεται φίλους για barbecue και δείπνα που μαγειρεύει η ίδια!