Στο σπίτι του Mark Wahlberg στο Μπέβερλι Χιλς

Στο σπίτι του Mark Wahlberg στο Μπέβερλι Χιλς

Πωλητήριο για τρίτη φορά στην υπερπολυτελή κατοικία

Ο «Marky» Mark Wahlberg φαίνεται να θέλει διακαώς να ξεφορτωθεί το –εμβαδού 850 περίπου τετραγωνικών μέτρων- σπίτι που μοιράζεται, τα τελευταία χρόνια με την σύζυγό του, Rhea Durham και τα τέσσερα παιδιά τους, Ella, Michael, Brendan, και Grace. Είναι η τρίτη φορά που ο Wahlberg προσπαθεί να πουλήσει το συγκεκριμένο σπίτι, ζητώντας, αυτή την φορά, 3 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την τελευταία.

Το σπίτι έχει εφτά υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια, ενώ ο διάσημος παραγωγός λέγεται ότι αγόρασε και μία έκταση 24 τετραγωνικών μέτρων δίπλα σε αυτό, σχεδιάζοντας να χτίσει ένα ακόμα σπίτι. Η υπερπολυτελής οικία είναι φτιαγμένη το 1985 και, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, το στυλ της είναι σύγχρονο Μεσογειακό. Γειτόνισσα του ζευγαριού είναι η Demi Moore.

Διακοσμημένο σε παραδοσιακό αμερικάνικο, αλλά απλό ύφος, το κύριο κτίσμα (το σπίτι έχει και έναν εντυπωσιακότατο ξενώνα) έχει δύο master υπνοδωμάτια- σουίτες, αίθουσα προβολών και τεράστια κουζίνα. Εντυπωσιακότατο είναι και το γυμναστήριο, που είναι εξοπλισμένο για επαγγελματίες αθλητές, αφού έχει μέχρι και ένα ρινγκ για μπόξερ. Ένα γήπεδο μπάσκετ επαγγελματικών διαστάσεων και μία τεράστια πισίνα με καταρράκτες δεσπόζουν στον κήπο. Αν ενδιαφέρεστε, η τιμή του σπιτιού είναι 12.995.000 δολάρια και εμείς αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο τυχερός που θα το πάρει.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος star του Hollywood τσακώνεται με τη γυναίκα του για τα λεφτά (κι ας βγάζει εκατομμύρια);

Οι γόηδες του Hollywood μόνο με τα απολύτως απαραίτητα

Mark Wahlberg: γδύνεται δημόσια