Μέσα στο σπίτι της Sandra Bullock!

Μέσα στο σπίτι της Sandra Bullock!

Που ζει η διάσημη σταρ;

Η αγαπημένη ηθοποιός Sandra Bullock, έχει ένα από τα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά σπίτια στο Beverly Hills με κόστος που ξεπερνα τα $ 23 εκατομμύρια...

Η υπερπολυτελής της έπαυλη διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες, 8 μπάνια, γυμναστήριο, cinema, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, και όλα αυτά σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία που μπορεί να απολαμβάνει κάλλιστα από την τεράστια πισίνα της.

Η μεγάλη της αγάπη για το κλασικό στοιχείο φαίνεται παντού στο χώρο, με φλοράλ ντεσέν στους εσωτερικούς χώρους, ταπετσαρίες και φυσικό φωτισμό. Η πέτρα και το ξύλο παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμιση, ενώ μία μεγάλη γυάλινη τραπεζαρία προκαλεί στην απόλαυση της γεύσης.

Σε αρκετά σημεία βλέπουμε ύφος από άλλες εποχές που θυμίζουν Βικτωριανό στυλ και παλιά Νέα Ορλεάνη πάντα με βάση το μάρμαρο. Κάθε μπάνιο είναι διαφορετικό. Άλλο ρομαντικό και ιδανικό για χαλάρωση και άλλο υπερπολυτελές με τζακούζι και υδρομασάζ.

Εκτός από το φλοράλ design, η ηθοποιός φαίνεται να λατρεύει και τα φυτά και ιδίως τα πολύχρωμα λουλούδια. Πολλές διαφορετικές στιλιστικά γωνιές δημιουργούν μία αίσθηση ζεστασιάς, που ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο παραδοσιακό τζάκι. Από το σπίτι μιας σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ένα home cinema τεραστίων διαστάσεων!

Διαβάστε ακόμη:

Κινητοί πολυτελείς... κύβοι διαβίωσης: Καταπληκτικό!

Υπέροχη αρχιτεκτονική: Η επιτομή του Bauhauss σε ένα πολυγωνικό σπίτι!

Justin Timberlake: Δείτε το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη