Εδώ ξεκουράζεται ο Christian Louboutin

Εδώ ξεκουράζεται ο Christian Louboutin

Για να ξεφύγει από τους φρενήρεις ρυθμούς της μόδας, ο Μάγος των Παπουτσιών πηγαίνει στο ησυχαστήριό του, στις όχθες του Νείλου

Ο Christian Louboutin ζει ανάμεσα σε δύο κόσμους: ο ένας είναι αυτός των λαμπερών fashion events και των stars, όπου τα ψηλοτάκουνά του, με τις κόκκινες σόλες είναι μόνιμοι πρωταγωνιστές, και ο άλλος βρίσκεται σε μία όαση, μέσα στην έρημο, κοντά στην αιγυπτιακή πόλη Aswân. Ο Louboutin επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισό του πολλές φορές μέσα στον χρόνο, για να σχεδιάσει τις νέες του συλλογές, να ξεκουραστεί και να κάνει yoga.

Το σπίτι, που κάποτε ήτανε εργαστήριο τεχνίτη, είναι φτιαγμένο από γήινα υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται στις αιγυπτιακές κατοικίες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με αντικείμενα που ο Μάγος των παπουτσιών έχει μαζέψει από τα ταξίδια του: πολύχρωμα υφάσματα από το Ουζμπεκιστάν, κιλίμια από το Μαρόκο και χειροποίητα έπιπλα από το Καμερούν. Το μόνο high- tech στοιχείο, σε όλη την κατοικία, είναι το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο στην ταράτσα με το οποίο ο Louboutin κοιτάει, κάθε βράδυ, τα άστρα.

Διαβάστε ακόμα:

Christian Louboutin με άρωμα Παρισιού
Christian Louboutin VS YSL: Ο Μάγος των παπουτσιών κέρδισε
Προσοχή: Christian Louboutin μαΐμούδες κυκλοφορούν ανάμεσά μας