Η ερωτική «φωλιά» του Jason Statham και της Rosie Huntington-Whiteley

Η ερωτική «φωλιά» του Jason Statham και της Rosie Huntington-Whiteley

Στην εξωτική παραλία του Malibu

«

Ο Βρετανός ηθοποιός Jason Statham δεν μένει πολύ καιρό στο ίδιο μέρος... Ήταν ιδιοκτήτης ενός loft στο Broadway με δύο υπνοδωμάτια το οποίο πούλησε το 2009, επιλέγοντας το τελευταίο του σπίτι στο Malibu αξίας $10.95 εκατομμυρίων το 2010 με 5 υπνοδωμάτια. Διατηρεί ακόμη ένα σπίτι στο Hollywood Hills αξίας $2.4 εκατομμυρίων από το 2005, το οποίο αγόρασε μετά την κυκλοφορία του "transporter 2".

Ο Statham λοιπόν, έχει την ευκαιρία να κοιμάται με θέα τα φώτα στη θάλασσα υπό τους παφλασμούς των κυμάτων ενώ η Rosie Huntington-Whiteley δεν λέει όχι στην πρωινή ηλιοθεραπεία στην προβλήτα του αγαπημένου της.

To σπίτι είναι ένα πανέμορφο κτίσμα που χρονολογείται γύρω στο 1957 στη μέση μίας έκτασης 35 στρεμάτων. Έκτοτε έχει υποστεί αρκετές αλλαγές και ανακαινίσεις. Αυτή τη στιγμή διαθέτει μία πολ΄όμορφη εσωτερική διακόσμιση που συνδυάζει τόσο το μοντέρνο όσο και το κλασικό στοιχείο. Κομψό και με σύγχρονο design, διατηρεί τις αυστηρές γραμμές του και χαρακτηρίζεται από τζαμαρίες που εκτείνονται από το πάτωμα έως το ταβάνι και σε κάνουν να νιώθεις πως το σπίτι είναι ένα με τη θάλασσα και τη βλάστηση.

Περιβάλλεται από μία ιδιωτική πισίνα και αρκετά φυτά που την κρύβουν προκειμένου το ζεύγος να απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές του όσο πιο μακριά γίνεται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο ηθοποιός όμως το έχει θέσει προς πώληση από τον Ιούλιο του 2011. Παραλίγο να αγοραστεί για μόλις $2.7 εκατομμύρια... όμως το ζεύγος αποφάσισε να μείνει λίγο ακόμη. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για το σπίτι των ονείρων τους, αν και υπάρχουν πολλοί με αντίθετη άποψη!

Διαβάστε ακόμη: