Τρία container έγιναν σπίτι... Και τι σπίτι!

Τρία container έγιναν σπίτι... Και τι σπίτι!

Δείτε την πολυτελή μονοκατοικία στην Ουκρανία

To συγκεκριμένο πολυτελές σπίτι είναι κτισμένο πάνω σε λόφο, οπότε από άποψη ορατότητας και πανοραμικής θέας δίνει την αίσθηση ρετιρέ, με τις μεγάλες τζαμαρίες να ενισχύουν αυτή τη δυνατότητα.

Το όλο κτίσμα αποτελείται από τρία κουτιά, ή κοντέινερ 60 τετραγωνικών μέτρων το ένα. Το σπίτι βρίσκεται στη μέση της εξοχής και σε άμεση επικοινωνία με τη φύση, όμως διατηρεί στο εσωτερικό του ένα απόλυτα μινιμαλιστικό χαρακτήρα με industrial αίσθηση. Πέτρα και ξύλο, ενώνονται με το γυαλί και το inox δίνοντας ένα άρτιο και chic αποτέλεσμα στο χώρο. Τα επίπεδα ενώνονται με εσωτερικές και υπόγειες σκάλες. Τα δωμάτια είναι λιτά, ευρύχωρα και διαθέτουν όλες τις υπερσύγχρονες ανέσεις σωρίς όμως υπερβολές.

Το κουτί των φιλοξενούμενων που είναι στο χαμηλότερο επίπεδο του οικοπέδου και δεν επικοινωνεί με την κύρια κατοικία. Το κουτί της κρεβατοκάμαρας, «πατάει» τόσο στην πλαγιά στο πίσω μέρος του σπιτιού, όσο και στο κοινό κουτί από κάτω του. Αν και υπάρχει δεύτερος όροφος, αυτόν τον καταλαμβάνει ένα και μόνο δωμάτιο. Το μέγιστο άνοιγμα του εσωτερικού επιτρέπει τη δυνατότητα φυσικού αερισμού.

Βρίσκεται στην kharkov, Ουκρανία και έχει σχεδιαστεί από τους αρχιτέκτονες Drozdov Partners.

Διαβάστε ακόμη:

Μέσα στο παραμυθένιο σπίτι της Dita von Teese

Η ερωτική «φωλιά» του Jason Statham και της Rosie Huntington-Whiteley

Σχολικό λεωφορείο που έγινε σπίτι!