Το σπίτι έγινε γκαράζ ή το γκαράζ σπίτι;

Το σπίτι έγινε γκαράζ ή το γκαράζ σπίτι;

Όταν η αγάπη για τα αυτοκίνητα και την πολυτέλεια ενώνοναι

Σας έχουμε ξαναδείξει σπίτι που εντάσσει το γκαράζ και το αυτοκίνητο στο εσωτερικό του, όχι όμως στον κυρίως λειτουργικό χώρο και σε καμία περίπτωση στο επίπεδο του interior design. Υποθέτουμε πως η νέα μόδα των μονοκατοικιών προτείνει τη θέση του αυτοκινήτου και καθώς πολλοί είναι οι λάτρεις των τεσσάρων τροχώς, υποθέτουμε πως αυτό είναι κάτι που θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ακριβά αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους θεωρούν πολύτιμα ή ακόμη και... έργα τέχνης.

Η διακοσμήτρια Brunete Fraccaroli, ακούγοντας την επιθυμία του πελάτη της να μην αποχωρίζεται την αγαπημένη του Maserati, εμπνέυστηκε από τα γκαράζ και τις γκαλερί έργων τέχνης. Εξάλλου δεν είναι λίγα τα σπίτια που διαμορφώνονται έτσι ώστε να γίνουν χώροι έκθεσης των αγαπημένων αντικειμένων, έργων τέχνη και άλλων, των ιδιοκτητών τους, γιατί λοιπόν να μην συμβαίνει το ίδιο και με το αυτοκίνητο;

Η διακοσμήτρια επενέβη και στο αρχιτεκτονικό σχέδιο και δημιούργησε πριν 11 χρόνια (!) ένα σπίτι υπερσύγχρονο που μοιάζει με υπερπολυτελές γκαράζ και στεγάζει τη Maserati μαζί με τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα στα ράφια υπάρχουν πάνω και μέσα τους εργαλεία, μέρος της διακόσμισης. Το εν λόγω σπίτι, βρίσκεται στο Σάο Πάολο, στην Βραζιλία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση γα πολλούς αρχιτέκτονες.

Διαβάστε ακόμη:

Το πτυσσόμενο υπερπολυτελές σπίτι με το κρεβάτι ασανσέρ!

Ένα σπίτι πραγματικά φαντασμα-γορικό!

Pop- art αισθητική και χρώμα παίζουν με τη φύση!