Το πλωτό ξενοδοχείο στο οποίο όλοι θα θέλαμε να μείνουμε!

Το πλωτό ξενοδοχείο στο οποίο όλοι θα θέλαμε να μείνουμε!

Για ονειρικές κρουαζιέρες στον Αμαζόνιο...

Ο Αμαζόνιος προσφέρεται για κρουαζιέρα τους θερμούς και ήρεμους μήνες. Ειδυλλιακό περιβάλλον, δάση, τροπικά ζώα, ιδιαίτερο τοπίο και γενικότερα εμπειρία ζωής. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, λοιπόν για τον επισκέπτη να νοικιάζει μία σουίτα σε ένα υπερ-πολυτελές μίνι κρουαζιερόπλοιο από το να περιοριστεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα τον δεσμέυσει στο να οργανώσει τις εκδρομές του και να διανύσει το μήκος του ποταμού.

Η εταιρεία Aqua Expeditions είχε την ιδέα για ένα πλωτό ξενοδοχείο που προσφέρει μαγικές κρουαζιέρες στον ποταμό Αμαζόνιο. Σχεδιασμένο από τον περουβιανό αρχιτέκτονα Jordi Puig, πάνω του έχει μόνο 12 σουίτες, 24 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία και όλες με πανοραμική θέα και τεράστια παράθυρα. Το κρουαζιερόπλοιο ονόματι M/V Aqua (2007) μήκους 130 ποδιών είχε μεγάλη επιτυχία και απέκτησε το αδελφάκι του M/V Aria -147 πόδια- το 2011, ενώ περιμένει αρχές το ακόμη πιο σύγχρονο M/V Aqua Mekong το 2014 στα 197 πόδια που θα φιλοξενεί ως και 40 καλεσμένους.

Τεράστια κρεβάτια, τζακούζι, γυμναστήριο και γενικά κάθε πολυτέλεια που μπορεί κανείς να βρει σε ξενοδοχείο, υπάρχει στα κρουαζιερόπλοια. Όταν η φαντασία συναντά τον επαγγελματισμό, οι επιχειρήσεις ανθίζουν!

Διαβάστε ακόμη:

Από αχυρώνας... πολυτελής βίλα!

Το πιο μικρό ξενοδοχείο στον κόσμο!