O Gérard Depardieu πουλάει το αρχοντικό του στο Παρίσι!

O Gérard Depardieu πουλάει το αρχοντικό του στο Παρίσι!

Σιγά μην αγχωθεί για τους φόρους...

Σιγά μην κάτσει να χαλαστεί ο Γάλλος ηθοποιός με την εφορία. Και ναι! Έκανε τις ατασθαλίες του και φυσικά φοροδιέφυγε κι εκείνος όπως τόσοι άλλοι. Κάνει χρήση όμως του Ρωσικού διαβατηρίου του και την... κάνει από την Πόλη του Φωτός. Φυσικά, πουλά και το πολυτελές οίκημά του στο κέντρο της πόλης.

Το 1994 ο Gérard Depardieu αγόρασε το ξενοδοχείο Chambon το οποίο χτίστηκε το 1820 και βρίσκεται στη rue du Cherche-Midi, ένα πολύ κεντρικό και καλό σημείο. ο ηθοποιός ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Guillaume Trouvé να αναλάβει την ανακαίνισή του. Πρόσθεσε μια μεγάλη πύλη και μέσα στέγασε το προσωπικό του ησυχαστήριο. Ο ίδιος είχε πει πριν λίγο καιρό στο Elle Décoration: «μερικές φορές δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ζούσα στην καρδιά του Παρισιού. Είναι τόσο ήσυχα εδώ!»

Το αρχοντικό σύντομα μετατράπηκε σε ένα ατελιέ χωρίς να χάσει από την αίγλη του, ενώ η συλλογή του ηθοποιού από vintage έπιπλα και έργα τέχνης εντυπωσιάζει, με έμφαση στα αγάλματα. Ένας υπέροχος κήπος αναδεικνύει την την πρόσοψη του αρχοντικού αλλά και την πίσω πλευρά του- με την επιμέλεια του Gilles Privat.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα τεράστιο μπάνιο, αλλά και μια πισίνα που θυμίζει λιβανέζικο χαμάμ. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. η τιμή του; 50 εκατομμύρι ευρώ. Είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.


Διαβάτε ακόμη:

Το σχολείο με την πισίνα... στη στέγη!

H Brooke Shields το πουλάει το σπίτι. Μισοτιμής...

Η βίλα «γωνία» στο Ψυχικό