O Ethan Hawke πουλάει το σπίτι του!

O Ethan Hawke πουλάει το σπίτι του!

Ο οικονομική κρίση έφτασε και στο Hollywood

Η νέα έπαυλη προς πώληση στη Νέα Υόρκη, ανήκει σε έναν πολύ γνωστό celebrity. Είναι τεράστια και προορίζεται για δύο οικογένειες ενώ ανήκει στον μουτζούφλη όμορφο του Hollywood, τον διάσημο ηθοποιό και συγγραφέα Ethan Hawke (Training Day, Gattaca, Dead Poet's Society, New York, I Love You).

Γεννήθηκε στο Texas και μεγάλωσε στο New Jersey ενώ διέμενε στη Νέα Υόρκη τα περισσότερα χρόνια. O Ethan έχει ήδη δύο παιδιά με την Uma Thurman από την οποία χώρισε για να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με την τωρινή σύζυγό του Ryan η οποία δούλευε ως νταντά των παιδιών του με την Thurman, όσο ήταν παντρεμένος! Το τετραόροφο σπίτι του στην καρδιά του Manhattan αγοράστηκε για $3,000,000 το 2005. Βρίσκεται δίπλα στο δημοφιλές Billy's Bakery της 9ης λεωφόρου Ninth Avenue, και διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες και 4.5 μπάνια.

Με δική του είσοδο, τεράστιο σαλόνι, τζάκια, επιπλωμένο όπως το βλέπετε, τεράστια κουζίνα και δύο μεγάλα δωμάτια- ντουλάπες. Διπλές πόρτες και ξεχωριστή είσοδος για το υπόλοιπο σπίτι, πάλι με τεράστιο σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, τζάκι, μπάνια και βιβλιοθήκη. Πολύχρωμο και ζεστό με έμφαση στο ξύλο. Δε λείπει ο κήπος και το πράσινο ενώ σε αρκετά δωμάτια κυριαρχεί το vintage στοιχείο. Υπάρχει και μία ταράτσα που βλέπει στο Βορρά απομονωμένη. Το σύνολο της έκτασης του σπιτιού φτάνει τα 3.500 τ.μ.... και πωλείται στην τιμή των $6,500,000!

Διαβάστε ακόμη:

Βγάλε διαζύγιο με μία επίσκεψη στο ξενοδοχείο! (video)

To Βιοκλιματικό κτίριο στο Γκάζι: Ένα απίστευτο έργο σε εξέλιξη!