Πάρτε το γραφείο σας μαζί σας

Πάρτε το γραφείο σας μαζί σας

Ένα γραφείο που θα λύσει μια και καλή το χωροταξικό πρόβλημα στον χώρο εργασίας σας.

Αν θεωρούμε τους Ισλανδούς ως τους, ίσως, πιο δημιουργικούς σχεδιαστές interior design στον κόσμο, μάλλον οι Ολλανδοί έχουν τα φόντα για να τους συναγωνιστούν στα ίσα.

Ο Tim Vinke, ολλανδός interior designer, σκέφτηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους, και τα οποία αφορούν το πρακτικό κομμάτι της δουλειάς τους, δηλαδή τα γραφεία τους. Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες εταιρείες δεν φημίζονται για το φιλικό προς τους εργαζόμενους design των χώρων και των επίπλων τους, ούτε και για την αισθητική τους. Γι' αυτό και ο Vinke δημιούργησε το Kruikantoor.

To Kruikantoor είναι ένα φορητό γραφείο φτιαγμένο από φελιζόλ καλυμμένο με μια επίστρωση από σπρέι πολυουρεθάνης και με μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα πολύπλοκο, σύνθετο έργο μοντέρνας τέχνης. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μια ενιαία μονάδα που αποτελείται από: δύο καρέκλες, ένα τραπέζι, φωτιστικό, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αποθηκευτικό χώρο. Όταν αποσυναρμολογηθεί, σχηματίζει έναν ολοκληρωμένο χώρο εργασίας, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και τροχούς στη βάση του για εύκολη μετακίνηση.

Εντάξει, μπορεί μεν να είναι ελαφρύ, αλλά από άποψη μεγέθους δεν είναι και ότι πιο εύκολο στη μετακίνηση. Αν όμως έχετε τον τρόπο σας, μόλις βρήκατε τη λύση για να δείξετε στους προϊστάμενούς σας πως γίνονται οι σωστές δουλειές.