Feng Shui: Πώς θα κάνουμε τις διακοπές μας πιο όμορφες;

Feng Shui: Πώς θα κάνουμε τις διακοπές μας πιο όμορφες;

H Ειρήνη Σπανέλη, μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα tips

Οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για διακοπές, πολλές ή λίγες μέρες δεν έχει σημασία, το ταξίδι είναι που μετράει. Η διαδικασία της ετοιμασίας, το κλείσιμο των εισιτηρίων, η αγωνία της τελευταίας στιγμής και τα όνειρα για ξεκούραση και γέμισμα μπαταριών για το δύσκολο χειμώνα. Ιδού μερικά tips, που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ακόμα καλύτερα. Γιατί η ενέργεια βρίσκεται παντού. Ακόμα και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

• Πριν φύγετε από το σπίτι, φροντίστε να μην αφήσετε κάτι που θα χαλάσει ή θα μουχλιάσει και θα γεμίσει με δυσάρεστες μυρωδιές το χώρο σας. Οι άσχημες μυρωδιές όταν διαχέονται στο χώρο δημιουργούν αρνητική ενέργεια. Και επειδή το σπίτι δεν αερίζεται, η ενέργεια εδραιώνεται και χρειάζεται κόπο και χρόνο να την διώξετε αφού γυρίσετε πίσω. Οπότε, όσο πιο καθαρό και τακτοποιημένο αφήσετε το σπίτι σας φεύγοντας, τόσο περισσότερο θα σας το ανταποδώσει ενεργειακά, επιστρέφοντας.
• Μόλις φτάσετε στο δωμάτιο σας, ανάψτε ένα αρωματικό στικ. Έτσι καταργείτε τις ενέργειες των προηγούμενων ατόμων που χρησιμοποιούσαν αυτό το δωμάτιο. Αφήστε τον καπνό και το άρωμα να γεμίσει το χώρο. Μετά μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα για να μπει φρέσκος αέρας.
• Τοποθετήστε τις βαλίτσες σας στο ντουλάπι και όχι κάτω από το κρεβάτι. Ακόμα και για μια νύχτα ο ύπνος είναι καλύτερος όταν δεν υπάρχουν εμπόδια. Επίσης να τις αφήσετε όσο μπορείτε μακριά από την είσοδο του δωματίου. Οι βαλίτσες κοντά στην εξώπορτα δημιουργούν την αίσθηση της φυγής.
• Συμπεριφερθείτε στο δωμάτιο σαν να ήταν ο δικός σας μόνιμος χώρος. Μην αφήνετε σκουπίδια, ή άπλυτα ρούχα παντού. Έχετε μαζί σας σακούλες ή τσάντες για αυτό το σκοπό. Μην αφήνετε τα παπούτσια σας σαν σπόρους σε χωράφι διάσπαρτα σε όλο το πάτωμα. Σας υπόσχομαι ότι όσο και να το θέλετε δεν πρόκειται να φυτρώσουν και να πολλαπλασιαστούν.
• Τοποθετήστε κάτι στο χώρο που να σας θυμίζει το σπίτι σας. Φέρτε μαζί σας μια φωτογραφία από ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα αντικείμενο που θα βάλετε στο μπάνιο, κάτι που σας θυμίζει ότι ο χώρος είναι δικός σας.
• Αν ένα έπιπλο σας ενοχλεί ή σκοντάφτετε επάνω του συνέχεια, αλλάξτε του θέση. Δείτε τον χώρο με τα δικά σας μάτια και τροποποιήστε τον όσο μπορείτε και είναι απαραίτητο. Πριν φύγετε επαναφέρετε το στην αρχική του θέση.
• Αν ο καθρέφτης είναι σε σημείο που αντανακλά το κρεβάτι, καλύψτε τον. Μια πετσέτα, ένα σεντόνι ή αν μπορείτε ξεκρεμάστε τον για όσες μέρες κοιμάστε εκεί.
• Κρατάτε την πόρτα της τουαλέτας πάντα κλειστή.
Καλό ταξίδι και ρίξτε και καμιά βουτιά και για εμας.....

Διαβάστε ακόμη:

Πώς επηρεάζουν τα χρώματα το χώρο μας;

Καλοκαίριασε! Πώς θα ανανεώσουμε μπαλκόνι και κήπο;

Ανανεώνουμε μπαλκόνι και κήπο: Μέρος 2ο!