Το design αγροτόσπιτο της Ellen DeGeneres και της γυναίκας της πωλείται

Το design αγροτόσπιτο της Ellen DeGeneres και της γυναίκας της πωλείται

Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί

Η λατρεμένη παρουσιάστρια των αμερικάνων Ellen DeGeneres έβαλε πωλητήριο στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για μια έκταση 26 στρεμμάτων που με λίγα λόγια αποτελεί το όνειρο κάθε λάτρη της φύσης και των αλόγων. Βρίσκεται στους πρόποδες της Santa Monica και το αγκαλιάζει το αεράκι από τις κοντινές παραλίες του Malibu.

Η Ellen DeGeneres αγόρασε το σπίτι αυτό με την γυναίκα της Portia de Rossi το 2009, ένα χρόνο μετά το γάμο τους. Περιλαμβάνει οκτώ σπίτια τα οποία ανακαινίστηκαν από την interior designer Jay Holman χρησιμοποιώντας πολύ το λευκό, το γκρι και γενικότερα γήινες αποχρώσεις.

Η απόκτηση ενός νέου αλόγου έγινε η αιτία να φιλοξενηθούν φωτογραφίες από το πανέμορφο αγροτόσπιτο στο περιοδικό Elle Decor. Οι κατοικίες διαθέτουν μπάνια και κουζίνες με σύγχρονες κατασκευές, επικρατεί παντού το ξύλο και πολυτελή δάπεδα, θολωτές οροφές και βεράντες που έχουν απίστευτη θέα.

Το αγροτόσπιτο της 55χρονης Helen και της 40χρονης Portia διαθέτει ένα δεντρόσπιτο, γραφικό νερόμυλο, μια σειρά από αχυρώνες με θερμαινόμενα δάπεδα αλλά και κουζίνα. Επίσης υπάρχει χώρος για yoga, όπου η Portia έκανε συνεδρίες διαλογισμού και χαλάρωσης, γήπεδο τένις και μπάσκετ.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Ellen DeGeneres χωρίς μακιγιάζ! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

«Είχα όμορφα, τεράστια στήθη»: Ποια διάσημη σταρ το είπε;

Θα κάνουν παιδιά η Portia de Rossi με την Ellen DeGeneres;