Δείτε το απίθανο σπίτι της Jodie Foster στο Hollywood

Δείτε το απίθανο σπίτι της Jodie Foster στο Hollywood

Η πολυτέλεια και η φινέτσα σε όλο τους το μεγαλείο

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Hollywood και εμείς σας καλωσορίζουμε σε αυτό. Ένα σπίτι που κοστολογείται στα 6.399.000 δολάρια με 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και το ισπανικό στυλ να έχει αγκαλιάσει κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Πρόκειται για μια έπαυλη που ηθοποιός αγόρασε στις πολύ μεγάλες δόξες της και είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να της παρέχει μεγάλη ασφάλεια, όσον αφορά την διασφάλιση της προσωπικής της ζωής. Έχει άφθονους φράκτες και ψηλές πύλες που σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να… ρίξει μια κλεφτή ματιά μέσα.

Η διακόσμηση έχει τολμηρές πινελιές και το σπίτι παρέχει πολλές ανέσεις. Συγκεκριμένα γαλλικές πόρτες, ένα μεγάλο δωμάτιο για να υποδέχεται τους ανθρώπους του τύπου, ευρύχωρη πισίνα, απίθανη αυλή, τεράστιο master bedroom με δεύτερο πάτωμα όπου έχει καναπέ και γύρω- γύρω παράθυρα για να απολαμβάνει τη θέα. Ένα απίστευτα μεγάλο μπάνιο, άνετη κουζίνα, μεγάλο σαλόνι και είναι το σπίτι στο οποίο η ηθοποιός μεγάλωσε τους δυο γιους της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες…

Διαβάστε επίσης:

O Giorgio Armani ντύνει την Jodie Foster για το πολυαναμενόμενο Elysium

Ημέρα της Γυναίκας: Αυτές είναι οι γυναίκες-πρότυπα που μας ενέπνευσαν μέσα στη χρονιά