Μέσα στην υπερπολυτελή έπαυλη της Jessica Simpson (photos)

Μέσα στην υπερπολυτελή έπαυλη της Jessica Simpson (photos)

Πωλείται για $7,295,000. Σπεύσατε!

Η έπαυλη της γλυκιάς Jessica Simpson πωλείται εδώ και αρκετό καιρό αλλά αγοραστή δυστυχώς δε βρίσκει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η ξανθιά star κατέβασε την τιμή και το... πουλάει το σπίτι για 7.295.000 δολάρια. Ευκαιρία σου λέει. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η υπερπολυτελής έπαυλη βρίσκεται φυσικά στο Beverly Hills. H Jessica είχε μετακομίσει εκεί το 2005, μετά το χωρισμό της από τον Nick Lachey.


H βίλα αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι γιγάντιο, 6 μπάνια, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, τεράστια κουζίνα, εξωτερική πισίνα και εκπληκτικό κήπο. Η οικία αυτή ανήκε στο παρελθόν στην Ellen DeGeneres. Η Jessica θέλει να την... ξεφορτωθεί, καθώς ήδη έχει αγοράσει το σπίτι των Sharon και Ozzy Osbourne, το οποίο είναι διπλάσιο σε έκταση. Η Simpson αυτή την περίοδο τρέχει για την ανακαίνιση του νέου της αποκτήματος, στο οποίο θα διαμείνει με τον έρωτά της Eric Johnson και τα παιδιά της.


Ρίξτε προς το παρόν μια ματιά στην στο ακίνητο που πωλείται. Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο. Πώς σας φαίνεται; Θα το αγοράζατε; :P


Διαβάστε ακόμα

Jessica Chastain: Δείτε τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της

Δείτε το απίθανο σπίτι της Jodie Foster στο Hollywood

Το design αγροτόσπιτο της Ellen DeGeneres και της γυναίκας της πωλείται