Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε η Kristen Stewart και θα τα χάσετε

Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε η Kristen Stewart και θα τα χάσετε

Λες και βγήκε απο την ταινία η "Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων"

Όπως έχει παραδεχθεί η νεαρή star Ktisten Stewart μεγάλωσε σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον αλλά όταν το έλεγε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν το σπίτι που ζούσε στη Νότια Καλιφόρνια μαζί με τα δυο της αδέλφια.
Αυτό δεν είναι σπίτι αλλά το σκηνικό απο την ταινία η "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων". Και τι εννοούμε με αυτό; Αρκεί να δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες στη gallery.
Η τεράστια σκακιέρα δίπλα στην πισίνα με τα μεγάλα πιόνια να είναι με αυστηρότητα τοποθετημένα στη σειρά τους. Ενισχυμένη με τούβλα λες και θα ζωντανέψει το παιχνίδι της Αλίκης που έπαιζε μέσα από τον καθρέφτη .
Μάλιστα οι επιρροές από το συγκεκριμένο παραμύθι φαίνονται στην πρόσοψη του σπιτιού, όπου βλέπετε τον Λευκό Κουνέλι, έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του παραμυθιού.
Σε ένα άλλο τοίχο απεικονίζεται μια άλλη σκηνή, αυτή της δίκης με την Βασίλισσα κούπα.
Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού είναι πολύ ευρύχωρο, διαθέτει ξύλινο δάπεδο αλλά και μια μεγάλη - ωραία κουζίνα .
Το σπίτι αυτό ανήκε στους γονείς της ηθοποιούς στον John και την Jules Mann - Stewart , το οποίο και κατάφεραν να αποκτήσουν μετά από την επιτυχημένη πορεία του στον Hollywood. Ο πατέρας της είναι ένας πολύ γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός ενώ η μητέρα της ασχολείται με την συγγραφή σεναρίων αλλά και την σκηνοθεσία ταινιών.

Διαβάστε επίσης: